Fostul model de talie mondială Iman, în vârtă de 63 de ani, a declarat recent că nu se va recăsători niciodată și că încă se consideră măritată cu David Bowie, chiar și la 2 ani de la dispariția sa.

Iman şi Bowie, care a murit pe 10 ianuarie 2016 din cauza unui cancer pancreatic, la numai două zile după ce împlinise vârsta de 69 de ani, s-au căsătorit în 1992.

Iman a povestit că viața ei nu e deloc simplă. Oamenii o opresc pe stradă, îi fac poze și îi spun, atingând-o pe braț, în semn de încurajare. Iar ea le spune: ”Nu mă atinge! Tocmai mi-ai făcut poză, cum poate să-ți pară rău?

Înţeleg durerea fanilor, însă ei au pierdut pe cineva pe care admirau. Noi am pierdut un soţ şi un tată”.

”N-o să mă recăsătoresc niciodată!”

”N-o să mă recăsătoresc niciodată!”, a mai spus îndurerată Iman, recunoscând că se simte ”foarte singură”.

”Uneori, nu vreau ca lumea să ştie cât de tristă sunt. Oamenii îmi spun că sunt puternică. Ei bine, nu sunt, încerc doar să ţin lucrurile sub control”, explică ea.

”Dacă îmi doresc o relație? Nu pot să spun niciodată, dar nu, nu îmi doresc acum”, a declarat vedeta.

Iman încearcă să treacă peste tristețe călătorind. E ceva ce nu a mai făcut de mult și își dorea.

Iman și David Bowie au avut împreună o fiică, Lexi. Aceasta ar urma să se mute la Los Angeles, unde trăieşte Duncan Jones, fiul artistului. David Bowie, care a fost distins cu nenumărate premii în timpul vieții, a mai fost căsătorit cu Angie Barnett, în perioada 1970 – 1980.

Vezi și Cum arată fiica lui David Bowie și a fotomodelului Iman. A împlinit 18 ani și a făcut un gest emoționant în memoria tatălui ei

Citește și: