Rapperul neagă vehement această informație. Acesta a oferit un interviu în cadrul căruia a explicat ce se întâmplă, de fapt, între el și blondină.

Tudor Sișu a explicat faptul că Bia Khalifa apelează la astfel de gesturi vis-a-vis de el deoarece atrage atenția publicului larg, însă toată relația amoroasă este, de fapt, o minciună. Rapperul susține că există doar o prietenie între ei și că nu a avut „treabă” cu modelul OnlyFans.

„E sora noastră, vine pe la studio, n-am treabă cu ea. Știu că ea zice tot felul de chestii, dar nu.

E ea nebună, face d-astea, agitații d-astea, că a văzut că pune presa botu′ și face ea de nebună așa. Dar nu am eu treabă cu chestia asta, îți dai seama, nu.

Are 20 de ani, e nebună, eu am 45 de ani. E sora noastră, vine la studio, e prietena noastră, îți dai seama, o cunoaștem, știm care e treaba cu ea”, a spus el pentru cancan. 

Bia a avut mereu declarații controversate, care au pus pe toată lumea pe gânduri. În emisiunea  „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, deranjată de comentariile lui Cristi Mitrea,  aceasta a spus că are șapte iubiți. Tudor Sișu a dezvăluit că este posibil ca Bia să aibă acest număr de bărbați în viața ei, însă tinerii nu ar trebui să o ia drept model.

„Se poate, nu știu, o avea, îți dai seama, dar nu împărțășesc intimități d-astea. Ce să zic, în ziua de azi, nu vezi… Bine măcar că vrea să fie femeie, asta e important, știi. Acum, na…

Ea nu e un model pentru tineri neapărat. Ea e o tipă care e impăcată cu ea, foarte dezinvoltă. Face agitație, se inflamează și îi place, că așa sunt copiii, și asta e singura chestie. N-avem nicio treabă, nu”, a adăugat el.

Bia Khalifa a devenit cunoscută după apariția la emisiunea „iUmor”, unde a prezentat un număr de roast în fața juraților, îmbrăcată în măști de protecție. Aceasta este foarte cunoscută pe OnlyFans, iar în prezent este concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Vezi și Bia Khalifa, copilărie traumatizantă. Tatăl ei o obliga să mănânce insecte și scame de pe jos. Câte clase are și pe cine dă vina pentru viața ei

Citește și:

Zannidache își caută iubită: ”Sunt disponibil! Sunt deschis, aștept mesaje și propuneri!” Cum trebuie să fie femeia de lângă el. Vedeta are niște cerințe clare

A murit Iosif Zilahy, fostul soț al Mioarei Roman! Fiica lor, Catinca Roman, mesaj sfâșietor pe Facebook