Maia, fiica ei care urmează să împlinească 16 ani, a ajuns la vârsta primelor întâlniri. Ce părere are celebra ei mamă despre acest subiect?

Întrebată, într-un interviu pentru Ciao, cum a recționat când Maia i-a prezentat prima oară un băiat cu care a ieșit, Teo a declarat: ”Ne-am cunoscut, am dat mâna, nu este o tragedie să îți lași fata frumoasă să iasă în oraș să bea un suc.

Nu a fost niciun fel de problemă, era un tânăr de aceeași vârstă, condiție. Așa cum nici părinții băiatului nu s-au speriat de fiica mea, așa nici eu nu am fugit să mă ascund de teama unui băiețel”.

Despre relația cu fiica ei, Teo mai spune: ”Relația mea cu Maia este una foarte cool. În momentul în care are nevoie de un sfat vine la mine, dacă nu se încuie la ea în cameră și le gândește. Este un om extrem de înțelept și echilibrat.

Da, i-am dat un sfat, încă de când avea trei ani, și anume că în viața asta nu trebuie să faci nimic, fără explicații și argumente. În afară de un singur lucru: să fie fericită”.

Cât despre cum ar trebui să fie bărbatul care ar putea să-i stea alături, Teo Trandafir a spus ce este cel mai important pentru ea: ”Cred că pe mine mă îmblânzești cu blândețe. Dacă mă iei încet, funcționez. Dacă te impui, ești autoritar încerci să îmi reorganizezi viața și felul de a gândi, eu având deja 53 de ani, și tu știind asta când m-ai luat, m-ai pierdut de mușteriu.

În opinia mea, atuurile critice, în afară de cele fizice, care trebuie să fie decente, sunt înțelegerea, să putem râde împreună, să stăm în întuneric, fără net sau electricitate, și să ne simțim minunat. Să avem o lume fără lumea de afară”.

Vedeta a atacat și subiectul Covid, afirmând că, fără îndoială, se va vaccina. ”O să declanșez o mică isterie, dar sunt omul care s-a vaccinat dintotdeauna.

Sper ca acest an să mă găsească vaccinată și cu rapel făcut cât mai curând. În felul asta m-aș simți mai ocrotită, chiar dacă aș purta în continuare masca. Ar fi un scut de protecție. Mi-am făcut și vaccinul antigripal”, a declarat omul de televiziune.

Vezi și Teo Trandafir, noi dezvăluiri despre fiica ei: „Maia a suferit împreună cu mine eroic, suntem doi soldați, umăr la umăr…”

Citește și:

Antonia, fără pic de machiaj și cu imperfecțiunile la vedere. Fotografiile devenite virale

Oana Roman a ajuns de urgență cu fiica ei la spital! Ce a pățit Isabela?