Simona Secrier stă zi și noapte  lângă Mihai Constantinescu și, în sfârșit, vine cu vești bune. Deși spune că medicii sunt în continuare rezervați în privința stării lui de sănătatea, există însă o mica îmbunătățire.

 

„Nu pot să dau prea multe detalii despre starea lui Mihai Constantinescu. Se vede deja o mică îmbunătăţire, sperăm la mai mult. Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun? Medicii sunt rezervaţi, nu ştiu nici eu prea multe, situaţia e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper şi că mă rog“, a spus, pentru WOWbiz, Simona Secrier despre starea lui Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu a suferit un stop-cardiorespirator pe 13 mai

Artistul suferă de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

Mihai Constantinescu a fost  dus de urgență la spital, pe 13 mai, după ce a suferit un stop -cardiorespirator. El a fost resuscitat timp de 10 minute,  iar în prezent este internat   la spitalul Floreasca din București. Medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

Simona Secrier nu-și pierde însă speranță și speră că soțul ei își va reveni încet, încet, cum a făcut de atâtea ori. Soţia lui Mihai Constantinescu  a vrut să-l transfere la o clinică din străinătate, însă medicii susțin că ar fi mult prea riscant pentru artist, având în vedere starea lui.

Citește și: