Pentru a clarifica lucrurile, Iulia Sabbagh a postat un mesaj pe Facebook, în care a povestit ce s-a întâmplat între ei și cum a pornit scandalul.


Soția lui Christian Sabbagh susține cu tărie că oamenii legii au comis o eroare, că ea nu a solicitat niciodată emiterea unui ordin de protecție împotriva soțului ei, prezentatorul știrilor de la Kanal D.

Iulia Sabbagh a mai adăugat în mesajul făcut public pe rețelele de socializare că își iubește soțul și că vrea să își crească în armonie cei doi copii pe care îi are cu prezentatorul TV.

„Nu am depus nicio plângere și nu am solicitat vreodată emiterea unui ordin de protecție împotriva soțului meu. Am fost în eroare cu privire la documentele întocmite de organele de poliție.

Noi ne iubim și ne respectăm, totul a plecat de la o glumă banală, din discuții contradictorii.

Nu îmi doresc să devin persoană publică și nici nu am nevoie de promovare prin acest mod! Sunt o mama dedicată creșterii copiilor și îmi doresc să le ofer o educație corespunzătoare! Sper că am lămurit acest aspect și nu vom mai fi subiect pentru presă”, a transmis ea.

Christian Sabbagh susține că nu a avut loc niciun episod violent

Christian Sabbagh a făcut și el primele declarații legat de ordinul de protecție și ce s-a întâmplat între el și soția lui. Acesta a posvestit că totul a început după o ceartă pe care au avut-o din cauza mesajelor primite de acesta.

Jurnalistul a confirmat faptul că a venit Poliția la ei acasă și au fost duși la secție, unde au dat declarații. Christian Sabbagh neagă însă că ar fi fost violent cu soția sa, Iulia.

„Ea era nervoasă pentru că tot primesc tot felul de mesaje pe Facebook de la admiratori/admiratoare. Mi-a cerut telefonul, eu nu am vrut să îl dau. Mi-a zis că dacă nu i-l dau sună la Poliție, eu i-am zis să o facă.

A venit Poliția, ne-am dus la secție. Ea nu a știut, e ca în filmele cu Stan și Bran. Revenind… Am ajuns la Poliție, ea într-o cameră, eu în cealaltă, caz de violență domestică. M-a umflat râsul, întrebam pe acolo: «Cum, domle, violență domestică?» (…)

Nu aveam ce să ascund în telefon, nici măcar nu are parole telefonul. Oricum a văzut mesajele.

Dar asta nu e prima scenă, mi-a mai spart un iPhone, cred că trebuie să schimb marca, îmi poartă ghinion. A fost mai mult o ambiție… Și eu sunt gelos, și ea este geloasă…”, a declarat Christian Sabbagh pentru FANATIK.

Vezi și Christian Sabbagh, primele declarații după ce soția a cerut ordin de protecție: „A fost mai mult o ambiție… Și eu sunt gelos, și ea este geloasă… Lucrurile sunt complicate!”

Citește și:

A făcut un anevrism aortic pe scenă, la doar 41 de ani

Viorica de la Clejani a povestit în lacrimi prin ce a trecut după ce s-a infectat cu COVID-19: „Am avut plămânul drept 30% afectat…”