Numai că vedeta Kanal D a mărturisit că este rezervată când vine vorba de așa ceva. ”Mereu am fost rezervată în ceea ce priveşte o intervenţie estetică pentru că, de multe ori, poate să facă mai mult rău decât bine. Deşi, în ziua de azi, sunt la îndemâna oricui, mă feresc de astfel de lucruri şi pentru că am avut o experienţa destul de neplăcută.

Îmi este şi foarte teamă, recunosc, dar cel mai mult îmi doresc să stau departe de excesele ce ţin de zona asta”, a mărturisit ea

Și totuși, cum se îngrijește vedeta ajunsă la 46 de ani? ”Folosesc măşti hidratante de 2/3 ori pe săptămână, ulei de migdale, ulei de cocos şi avocado, îmi fac un masaj facial uşor zilnic 30 de minute şi niciodată nu adorm fără să mă demachiez şi apoi să hidratez tenul”, a declarat ea pentru okmagazine.ro.

Totuși, Simona Pătruleasa nu a dat detalii legate de ”experiența neplăcută” de care a avut parte în trecut, din zona operațiilor estetice.

”Nu sunt împotriva operaţiilor estetice, dar nici pentru ele la vârste fragede. Văd din ce în ce mai des fete de 20 de ani care chiar nu au nevoie de aşa ceva. Cred că abia după 40, 50 de ani trebuie să apelăm la anumite retuşuri (dacă este nevoie) şi nu mai devreme.

Mereu am avut cearcane şi mi-am dorit să scap de ele, dar este o zona foarte delicată şi greu de corectat. În timp, am înţeles că nu este imposibil să trăiesc aşa cu ele, să mă accept aşa cum sunt şi să încerc, prin metode foarte simple, să îmbunătăţesc atât cât se poate situaţia”, a mai spus ea, dând de înțeles că aceasta e cea mai mare problemă a ei, când vine vorba despre aspectul fizic.

Vezi și Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița Simonei Pătruleasa! Ingrid are deja 9 ani și e o domnișoară în devenire

Citește și:

Gina Pistol a născut în urmă cu puțin timp: „Am devenit părinți!”

Cât a plătit postul de televiziune CBS pentru interviul lui Oprah cu ducii de Sussex?