Vedeta a declarat răpspicat că este nerăbdătoare să-și facă vaccinul împotriva noului coronavirus. Prezentatoarea TV a spus că așteaptă vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt, ea fiind prima vedetă din România care face o astfel de declarație și care anunță cu subiect și predicat că își va face vaccinul.

De altfel, Simona Gherghe este adepta vaccinurilor în general, în vară, atât ea, cât și ceilalți membri ai familiei făcându-și vaccinul pneumococic. “Este (vaccinul – n. red.) cel care care te ferește să faci pneumonii de alea urâte, cu streptococ și așa mai departe. Doctorul nostru de familie ni l-a recomandat și nouă, așa că l-am făcut toți din casă: copiii, bunicii, soțul meu, Răzvan, astăzi sunt programată eu să-l fac”, declara ea în vară.

”Și ni l-a recomandat tocmai pentru că este situația asta legată de COVID-19 și este nevoie să ne protejăm cât de mult putem”, spunea Simona Gherghe în urmă cu câteva luni.

Acum, Simona a spus că așteaptă vaccinul anti-coronavirus ca pe o gură de aer proaspăt. Ea a spus că va merge să-și facă acest vaccin imediat cum el va apărea în țara noastră.

Simona Gherghe este de părere că acest vaccin ne va ajuta să ne întoarcem la normalitate.

Tot ea a spus că și-a făcut și vaccinul împotriva gripei sezoniere și este decisă să îl facă și pe cel contra coronavirusului. „Aştept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt. Aştept să ne întoarcem la ceea ce credeam noi că e normalitate. Cred că acest vaccin ne va ajuta. Noi ne-am vaccinat si impotriva gripei sezoniere şi îl vom face şi pe cel împotriva COVID”, a mai spus vedeta care este la cârma show-ului matrimonial ”Mireasa”.

Vezi și Dr. Adina Alberts a iscat un scandal uriaș pe rețelele de socializare, după ce a mărturisit că a avut COVID-19

Citește și:

Cum l-a schimbat pe Augustin Viziru moartea tatălui său: „Au fost cei mai urâți ani din viața mea”

Iulia Vântur și-a sărbătorit ambii părinți la interval de câteva zile. Mesajele ei îți aduc lacrimi în ochi! Vedeta e la mii de kilometri distanță…