Recent, aceasta a răspuns mai multor întrebări delicate, legate de viața personală, afimând că nu simte nicio presiune să facă pasul către căsătorie și nici pe cel de a deveni mamă.

Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport.

De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

Cei doi se știu de mulți ani și formează un cuplu sudat, chiar dacă nu-i leagă vreun act. Nu vor să schimbe nimic, pentru că amândoi au drept prioritate cariera.

”Nu simt vreo presiune din partea nimănui când vine vorba despre căsătoria cu iubitul meu. Suntem împreună de atâția ani și suntem foarte bine așa cum suntem.

Sufletește suntem amândoi ca doi copii, așa ne simțim. Nimeni din familie mea nu se întreabă când ne căsătorim: nici mama, nici mamaia, nici Robert.

Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum, pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față. Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează”, a declarat Ruby pentru playtech.ro.

Ce spune Ruby despre operațiile estetice

Și pentru că e concentrată pe sine și pe viața profesională, iată ce spune Ruby despre operațiile estetice, la care multe vedete apelează pentru a se ”upgrada”.

”Sportul ar fi o intervenţie sănătoasă, doar cu rezultate pozitive, şi urmează să fac pasul ăsta cât mai curând. De bisturiu sau injecţie nu simt nevoia momentan. Chiar dacă mai glumesc şi-mi mai trece câte o prostie prin cap, n-aş mai face pasul ăsta curând.

Abia am scăpat de problema pe care am avut-o la sâni, cu ajutorul doamnei doctor Martin, şi n-aş vrea să-mi mai creez probleme noi.

Vreau să văd unde mă duce Mama Natură de aici încolo. Sunt foarte bine cu mine şi e doar cald de când am învăţat să mă iubesc!”, declara Ruby.

Totuși, zilele trecute vedeta cocheta cu ideea de a-și face implant în fese, pentru că a slăbit foarte mult și mai ales această zonă se ”resimte”.

Citește și:

Fiica Danei Rogoz e superbă și a devenit vedetă pe Instagram. Imaginile cu ea au topit internetul: „ Copilul ăsta este ireal”

Alexandru Arșinel, despre lupta pe care a dus-o pentru viață, după ce a fost infectat cu Covid. Mărturiile unui fost bolnav de coronavirus, la 81 de ani