Invitată în podcastul Cristinei Șișcanu, „După faptă și răsplată”, vedeta a făcut dezvăluiri fără perdea despre fostul soț, Mihai Ivănescu, de care a divorțat în 2017, după 10 ani de mariaj. Cei doi au împreună o fiică superbă, deja adolescentă, pe Ana Cleopatra, care are acum 15 ani.

Domnișoară în toată regula! Fiica Roxanei Ciuhulescu a împlinit 15 ani! ”Culmea este că, deși are 15 ani, încă mai vrea… ”

Roxana Ciuhulescu a mărturisit că mereu a visat să aibă doi copii, ceea ce, iată, s-a împlinit, deși nici ea nu mai credea că e posibil. Vedeta a fost întrebată cum este fostul ei soț ca tată pentru fiica lor, Ana.

„Este fostul tău soț un tată grozav pentru copilul tău?”, a întrebat-o soția lui Mădălin Ionescu pe fosta vedetă ProTV. Iar Roxana Ciuhulescu a fost mai mult decât diplomată în răspunsuri.

Roxana Ciuhulescu, despre primul soț: „Îl respect pentru că e tatăl copilului meu”

„Este tată și, na…cam atâta! Știi cum e? Că nu-l judec! În primul rând îl respect pentru că e  tatăl copilului meu, niciodată nu l-am târât în noroi.

Am vorbit atunci după divorț, am spus un singur lucru, țin minte că am fost la Măruță în emisiune și m-a întrebat dacă l-aș mai vrea înapoi și i-am spus foarte franc că “Dacă ar fi ultimul bărbat din lumea asta și nu mi l-aș mai dori în viața mea”!

A fost poate un răspuns foarte dur! (…) Când părinții divorțează nu știu dacă toți tații rămân atât de atașați sau de lipiți de copiii lor. El nu a fost, dar nu-l judec. Și-a refăcut și el viața!”, a declarat Roxana Ciuhulescu despre fostul soț, care și el s-a recăsătorit.

”Nu știu să spun exact ce nu a mers. Cred că pur și simplu ne-am îndrăgostit foarte tare unul de altul, a fost acea flacără a iubirii, a apărut repede și Ana. Când ne-am căsătorit eram deja însărcinată, nu a funcționat”, a dezvăluit Roxana Ciuhulescu, care a mai spus că s-a complăcut într-un mariaj care nu mai funcționa, de dragul fiicei sale.

Citește și: Fostul soț al Roxanei Ciuhulescu s-a însurat cu japoneza pentru care a divorțat: “S-a recăsătorit chiar de ziua mea, în 2018”

roxana-ciuhulescu-nunta-foto-libertateaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Mi-a fost frică, am vrut să nu sufere copilul… Am avut nevoie de mulți ani ca să îmi fac acest curaj”

A venit însă o zi când Roxana Ciuhulescu și-a luat inima în dinți și a decis că este momentul să pună punct căsătoriei pe care o avea cu Mihai Ivănescu.

„Am fost împreună 11 ani. Am stat în compromis de dragul copilului, mi-a fost frică, am vrut să nu sufere copilul… dar într-o zi am zis că nu se mai poate și gata. Punct și de la capăt! Am avut nevoie de mulți ani ca să îmi fac acest curaj.

Nu am fost suficient de puternică sau nu am fost pregătită și să știi că în perioada în care am zis gata – nu se mai poate, dacă mai am un dram de demnitate, îmi iau bagajele și am plecat.

Probabil că în timp pasiunea începe să se estompeze. Cred că rămân respectul, comunicarea… Nu ai cum să mai simți aceiași fluturi pe care i-ai simțit în primul an…”, a mai adăugat vedeta despre fostul ei soț.

O viață nouă

Viața Roxanei Ciuhulescu s-a schimbat radical de când l-a cunoscut pe actualul său soț, Silviu Bulugioiu, cu care s-a căsătorit civil în luna martie 2018. Cei doi au împreună un băiețel, pe Cezar, născut chiar de ziua soțului Roxanei, pe 12 iulie 2018.

Despre actualul soț, Roxana Ciuhulescu spune că îi este suflet pereche, iar ceea ce trăiește în prezent este cea mai fericită perioadă din viața ei.

„Silviu este sufletul meu pereche și cred că nu aș putea să trăiesc fără el. Cred că dacă mi s-ar întâmpla ceva… este valabil și pentru el. Este ceva mai mult decât iubire. Ne completăm perfect!”, a mai zis fosta prezentatoare TV.

Și-a împlinit visul

Roxana Ciuhulescu și-a dorit mereu să aibă doi copii și chiar a visat acest lucru cu privire la viața ei.

„Eu am visat întotdeauna ca la 10 ani după primul copil să mai am un copil și să fie băiat. Au fost fix 10 ani și a apărut Cezar!

Pe copiii mei îi cheamă Ana Cleopatra și Cezar Ioan. Mi l-am dorit repede și pe al doilea, dar nu s-a mai întâmplat. Lucrurile nu au mai funcționat între noi”, a adăugat Ciuhulescu cu privire la prima sa căsnicie.

„Copiii sunt ușor de făcut, dar sunt greu de crescut”, a mai spus Roxana Ciuhulescu care a mărturisit că o admiră foarte tare pe Anca Serea, ca mamă de 6 copii.

Vedeta este foarte fericită acum și trăiește cu intensitate tot ce viața are de oferit.

„Momentul în care mă aflu acum sau perioada asta este una dintre cele mai agitate perioade și una dintre perioadele în care nu mai am somn și sunt stresată și agitată și emoționată, pentru că soțul meu este într-un pas foarte important în cariera lui, în viața lui. Acum candidează pentru Federația Română de Automobilism sportiv.

Este un om cu experiență de peste 30 de ani în motor sport și are o echipă atât de frumoasă și de puternică în spate și este un om atât de pregătit încât îmi doresc să preia cârmele motor sportului, pentru că sunt multe lucruri de schimbat”, a mai declarat Roxana Ciuhulescu.

Vezi și Te întrebai cât primesc concurenții pentru participarea la Survivor? Ce și-a cumpărat Roxana Ciuhulescu de ei: „Am vrut ceva mic, decent!”

Citește și:

Cristina Spătar, cadou extravagant de 8 martie! Cum i-a adus soțul Vicențiu Mocanu un zâmbet mare pe față

Alina Pușcău, despre accidentul de mașină de la 6 ani. A stat în ghips trei luni: ”M-am lovit la cap. Luam medicamente pentru memorie…”