Celebrul actor a dezvăluit pentru revista „Hola!”că este cel mai fericit om din univers. Deși a ajuns la aproape 70 de ani, Richard pare să-și trăiască a doua tinerețe lângă soția lui mult mai tânără, activista spaniolă, Alexandra, în vârstă de 35 de ani, iar acesta radiază de fericire.

Cei doi s-au căsătorit în aprilie la New York, într-o ceremonie cu influențe indiene. „Sunt cel fericit om din univers. Cum aș putea să nu fiu? M-am căsătorit cu o femeie frumoasă care este deșteaptă, sensibilă, se dedică în acțiuni caritabile, este amuzantă și rîbdătoare, știe cum să ierte, este o bucătărească excelentă și face cele mai bune salate din lume”, a declarat Richard.

Citește și: Richard Gere, tată din nou la 69 de ani?

Richard Gere susține că este cel mai fericit om din univers.

Mai mult, acesta nu se poate abțină să nu enumere toate calitățile frumoasei sale soții.

„Alejandra meditează, este vegetariană și o mamă grozavă. Are atingerea unui înger…și este, de asemenea, și spaniolă: pământul regilor și al reginelor, al lui Cervantes și a lui Bunuel..Nu poți găsi nimic mai bun de atât”, a mai spus el.

Soția lui vorbește, de asemenea, la feld e frumos despre el, și spune că Richard Gere o face să se simtă ca într-un „basm adevărat” și se consideră cea mai norocoasă femeie din lume pentru că l-a cunoscut.

Alejandra și Richard s-au cunoscut în 2014, când starul din „Frumușica” a mers într-o vacanță în Positano, Italia, și a stat cazat la hotelul familiei acesteia.

Actorul american, care va împlini 69 de ani pe 31 august, mai are un fiu în vârstă de 18 ani, Homer, cu fosta sa soţie, actriţa americană Carey Lowell, de care a divorţat în 2016, după o căsnicie de 14 ani.

Alejandra, care l-a cunoscut pe Gere în timp ce era în proces de divorţ de primul soţ, Govind Friedland, are și ea un fiu în vârstă de cinci ani, Alberto.

Citește și: