O părere ușor nuanțată, totuși nu contrară, este cea a Olimpiei Melinte. Deja mamă a doi copii, actrița din ”Vlad” și-a luat inima în dinți și a abordat subiectul pe o rețea de socializare.

Numai că a adoptat o poziție de mijloc, echilibrată, motiv pentru care a fost aplaudată de fanii săi.

În dreptul unei fotografii în care o alăptează pe Ingrid, fetița născută în urmă cu cinci luni și pe care recent a botezat-o la malul mării, instantaneu în niciun caz indecent, Olimpia Melinte a scris: ”Am fost mereu pro alăptare, dar nu m-am simțit niciodată confortabil să fac asta în public. Am căutat mereu un loc în care să fim doar noi și să pot să o privesc în liniște în timp ce mănâncă, se joacă sau gângurește la pieptul meu.

Recunoscătoare pentru minunea asta pe care o trăiesc zi de zi de patru luni încoace. 🤍”, a scris actrița, care mai are și un băiețel.

Peste 4.000 de persoane au fost de acord cu ea și i-au apreciat postarea. ”În sfârșit o părere de bun simt pe tema asta👏. Felicitari, multa sănătate și creștere frumoasa copiilor!❤️”, i-a scris cineva.

Lili Sandu și Deea Maxer, pro alăptare în public

Recent, o altă mamică celebră a adoptat subiectul, după ce a postat o fotografie în care-și alăptează fiul în public, Lili Sandu. A fost aspru criticată atunci de către fani și le-a dat și replica: ”Știu ce ai vrut tu să spui legat de actul în sine și nu-ți contrazic părerea, doar că vezi tu, eu alăptez la cerere, asta înseamnă că-l poate lua foamea pe bebe când suntem in parc sau la o terasa sau etc.

Eh, eu ce ar trebui sa fac, să-l las sa plângă de foame pana ajung acasa sau sa ma ascund la o toaleta publica sa alăptez? Nu face sens deloc.

Repet tine foarte mult de mama și de perspectiva ei in ceea ce privește alaptatul. Nicicum nu este greșit, pentru ca așa este și normal, sa fim diferite. Nu știu dacă ai încă un bebe, dar dacă nu, vei înțelege la momentul respectiv”.

Vezi și Lili Sandu și-a alăptat copilul în public și a fost aspru criticată: „Nu-ți poti arăta sânii așa…”

O altă vedetă care a transmis public punctul ei de vedere vizavi de acest subiect este Deea Maxer, care a ales să-și alăpteze fetița în public, pe o bancă. Ba chiar a fost foarte mândră de gestul ei, aplaudat de o parte dintre fane.

Vezi și Deea Maxer a alăptat în public, pe o bancă în parc. Ce reacție a avut soțul ei

Citește și:

Gestul uluitor al artistei Sarah Harding înainte să piardă lupta cu cancerul. Colegele ei de trupă sunt devastate

Unde stă Mihaela Rădulescu atunci când vine în România. Prezentatoarea TV a păsărit țara în urmă cu 15 ani: ”Nu mai am nimic aici”