Scumpirile din ultima vreme din România au trezit nemulțumirea în rândul românilor, iar Oana Roman este și ea revoltată de ce se întâmplă. Vedeta consideră că prețurile alimentelor de bază, dar și a altor servicii, sunt nejustificat de mari, în comparație cu veniturile medii pe care le au foarte multe persoane din țara noastră.

În acest sens, singura soluție este traiul departe de România, spune ea. Alta ar fi situația, crede ea, oamenii s-ar revolta și ar lua atitudine, pentru a remedia această situație care pare că nu se va schimba prea curând.

„Multă lume e nemulțumită și își strigă nemulțumirea în pumn, nu reacționează nimeni real, nimeni. Ei plătesc pe toată lumea ca să le facă propagandă, totul funcționează pe furat, dar populația nu reacționează deloc.

Sunt și oameni care nu au bani să-și cumpere pâine, pentru că prețurile sunt exagerate, în comparație cu salariile de la noi. Practic, nu mai e de trăit în România și eu tot spun chestia asta și unii tot mă iau cu ce a făcut tata”, spune Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Cât câștigă Oana Roman

În acest sens, fiica lui Petre Roman recunoaște că se bucură de niște venituri lunare peste medie. Chiar dacă nu a oferit o cifră exactă, aceasta le-a mărturisit fanilor faptul că venitul său depășește în mod constant câteva mii de euro lunar, lucru care o ajută să-și întrețină fiica, dar și să-și permită anumite plăceri, așa cum sunt vacanțele.

Cu toate acestea, taxele și impozitele sunt proporționale cu veniturile, motiv pentru care vedeta spune că nu reușește aproape niciodată să pună bani deoparte.

„Eu câștig bine, niște mii de euro pe lună, în condițiile în care plătesc doar taxe și impozite peste 1000 de euro pe lună, plus toate celelalte cheltuieli, pentru că îmi cresc singură copilul și întrețin singură o casă și așa mai departe. Eu nu prea reușesc să pun bani deoparte, pentru că totul e foarte scump.”, a continuat ea.

Oana Roman, primele declarații, după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită: „Mi-a spus că el simte că mă iubește” Despărțirea lor e mult mai recentă đecât se știa

cum-o-creste-oana-roman-pe-isa-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce fac oamenii ăia care câștigă 3000 de lei pe lună?”

Oana Roman spune că, deși ea trăiește la un anumit nivel, mai ridicat decât oamenii de rând, reușește cu greu să-și permită anumite lucruri. Vedeta se întreabă cum reușesc să trăiască românii cu un salariu de 3.000 de lei, din care trebuie să plătească utilități, să-și întrețină casa, dar să se și hrănească în fiecare zi.

„Da, trăiesc la un anumit nivel, dar nu fac fițe și figuri și nu stau toată ziua la restaurante, nu-mi cumpăr cine știe ce haine scumpe și cu toate astea nu pot să zic să pun deoparte sau mă lăfăi. Păi ce fac oamenii ăia care câștigă 3.000 de lei pe lună? Ce fac?”, întreabă retoric și nu prea Oana Roman.

Vezi și Motivul pentru care Oana Roman și-a mutat fiica la o școală privată: ”Nu vor avea baie!”

Citește și:

Ela Crăciun debutează ca actriță, în rol de mamă frumoasă și putred de bogată, în comedia”Tati part-time”

Brian Austin Green, adevărul despre boala care l-a distrus în ultimii 4 ani. A eliminat două alimente din dietă și și-a revenit: „Am făcut peste 190 de analize”