”E un tip foarte mișto și se potrivesc!”, a declarat Mircea Banciu despre viitorul său ginere, Edy Kovacs, în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Ana Baniciu trăiește o poveste de dragoste cu Edy Kovacs, în vârstă de 41 de ani. Fiica binecunoscutului artist Mircea Baniciu s-a logodit cu iubitul ei. Edy Kovacs urmează să-i devină soț artistei în vârstă de 28 de ani.

”Îmi place foarte mult de el”

Într-un interviu recent, Mircea Baniciu a vorbit despre vitorul său ginere și a spus ce părere are despre acesta. Artistul a mărturisit că îl place foarte mult pe logodnicul fiicei sale, Ana.

„Îmi place foarte mult de el. Eu un tip foarte mișto și se potrivesc. Amândoi sunt foarte apropiați de domeniul muzical. El, în afară de faptul că este un tip foarte meticulos, tehnic, știe foarte multă muzică și mai face și pe DJ-ul din când în când”, a declarat Mircea Baniciu despre Edy Kovacs, conform spynews.ro.

Ana Baniciu, despre viitorul ei soț, Edy Kovacs

Ana Baniciu a povestit recent că Edy Kovacs a fost primul bărbat pe care l-a dus acasă la tatăl ei: „Este primul bărbat pe care l-am dus la tata acasă. Nu a mai trecut nimeni prin treaba asta pentru că mi s-a părut că nu e ceva atât de serios. N-am vrut să-i dezamăgesc, în contextul în care azi e, mâine nu e.

Cu Edi m-am dus cu toată încrederea pentru că am știut că eu cu el vreau să-mi continui viața”.

În ceea ce privește nunta cu Edy Kovacs, Ana Baniciu a explicat că aceasta va avea loc abia când pandemia de coronavirus se va încheia: „Când se va încheia, atunci putem vorbi și despre nuntă. Fără restricții, fără Poliție, fără teste Covid! Poate apare copilul înainte de nuntă… eu așa cred!”.

Recent, tânăra a postat pe Instagram și momentul cererii în căsătorie, într-o încercare de a face o retrospectivă a anului trecut.

Vezi și Fiica lui Mircea Baniciu se iubește cu un fost al Cruduței: ”E treabă serioasă! E primul cu care m-am afişat”. Ce spune tatăl ei despre acesta

Citește și:

Mihai Albu își îngrijește singur mama în vârstă de 93 de ani: ”Va rămâne alături de mine, în casa mea, până la sfârșit”

Scandal fără margini la început de an între George Burcea, Andreea Bălan și Viviana. Și-au aruncat cuvinte grele