Invitat în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Micutzu a primit o întrebare mai delicată, despre fosta lui iubită, Dumitrița Răzlog. Se poate șterge dragostea cu un simplu click?”, a fost întrebarea moderatoarei. După despărțire, cei doi au șters toate pozele de cuplu pe care le aveau în social media.

Micutzu s-a arătat convins de faptul că, atunci când lucrurile nu mai funcționează și se ia decizia despărțirii, legătura trebuie să fie încheiată definitiv, pe toate planurile. „Nu! Probabil nu se poate, dar da… E bine, în momentul în care pui punct, să fie un punct, cu adevărat punct, din toate punctele de vedere. Și cam despre asta a fost vorba, să punem punct”, a răspuns el, potrivit kanald.ro. La întrebarea dacă este îndrăgostit în momentul de față, actorul de stand-up a răspuns scurt și la obiect: „DA!”.

iubita-micutzu-dumitrita-razlog-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cine este fosta iubită a lui Micutzu

Micutzu și Dumitrița Răzlog (31 de ani) s-au despărțit la finalul anului 2021. Fosta iubită a lui Micutzu este de profesie inginer, dar este pasionată de artele frumoase și este o pictoriță talentată. Pe pagina ei de Instagram există o adevărată expoziție de tablouri. Cât timp au fost împreună, cei doi s-au afișat în fotografii pe rețelele sociale și păreau foarte fericiți, însă se pare că în pandemie au descoperit că situația nu e chiar atât de roz între ei. Originară din Chișinău, Dumitrița Răzlog a absolvit în 2021 studiile de licență (specializarea pictură murală) la Universitatea Națională de Arte din București.

Citește și: Cum a slăbit Micutzu 50 de kg: ”Aveam aproape 170 kg, m-am panicat!”

Citește și: Micutzu, implicat într-un scandal pe Calea Victoriei. Actorul de stand-up comedy a făcut plângere. Primele declarații