După o vreme în care a fost foarte secretos privind viața sa privată, Marius Elisei a rput tăcerea, mai cu seamă când a citit în presa tabloidă că ar fi lăsat-o pe ”iubita” sa gravidă.

Sătul până peste cap de aceste speculații, Marius Elisei a decis să spună adevărul. Chestionat în legătură cu informațiile din mass-media despre posibila lui iubită și despre faptul că femeia ar fi gravidă, fostul soț al Oanei Roman a spus că nimic din toate acestea nu este adevărat. Mariu Elisei a spus răspicat că nu are pe nimeni în viața lui, drept urmare nu ar fi avut pe cine să lase gravidă!

„Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă.

Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars.

În continuare, Marius Elisei a transmis că dacă ar fi să aibă pe cineva nou în viața lui, ar lua-o treptat și mai întâi i-ar face cunoștință cu fosta soție și mai ales cu fiica lui, Isabela.

Vezi și Oana Roman e depășită de situație. Vedeta a decis că doar un psiholog o poate ajuta

Citește și:

Dan Capatos, la un pas de moarte, după un atac cerebral: „Am fost paralizat pe partea stângă”

Prințul William și Kate Middleton sărbătoresc 10 ani de căsnicie. Cum au ajuns să se îndrăgostească