Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au avut parte de o nuntă de vis, în anul 2017, în Bulgaria, după mai mulți ani de relație și au împreună un băieleț, Alexandru, în vârstă de doi ani. Recent, au reapărut zvonurile că cei doi ar divorța, însă Lavinia a declarat pentru impact.ro că nu e nimic adevărat și s-a săturat de astfel de speculații, având în vedere că nu e prima dată când s-a scris despre ei că ar fi la un pas de despărțire.

”Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului. Le cam fac pe toate. Petrec majoritatea timpului cu Alexandru. Nu am vrut bonă, ne-am dorit să ne creștem singuri copilul și am reușit să mă descurc. Sunt mândră de mine. M-a mai ajutat și mama, dar ea merge la Timișoara, nu poate sta tot timpul cu noi”, a declarat Lavinia Pîrva.

În urmă cu aproape un an, Lavina Pîrva a fost surprinsă în oraș fără verighetă. De atunci, zvonurile potrivit cărora între ea și Ștefan Bănică Jr. lucrurile n-ar fi atât de roz așa cum lasă impresia pe rețelele de socializare. La momentul respectiv, Lavinia s-a înfuriat și a făcut o postare pe Instagram destul de acidă.

”Și iată cum se vuiește că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța, alta treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina!

Eu n-am purtat verighetă de mult timp, nu e ceva nou! Ștefan are multe inele și atunci poartă și verigheta, eu nu prea port accesorii, în general. Verigheta e în sufletul nostru, nu simt nevoie să mă justific pentru aceste lucruri. Nu divorțez, sunt foarte bine! O am acasă, o port din când în când, dar nu tot timpul, o iubesc, o ador. E un simbol, important este să fie bine în familie, să fie armonie. Verigheta și inelul de logodnă sunt doar așa”, a transmis Lavinia Pîrva pe rețelele de socializare.

Lavinia Pîrva este una dintre cele mai frumoase cântărețe din România. Ea a devenit cunoscută cu trupa Spicy, când alăturid e Doinița Veleanu au lansat melodia „Mi-e frică, mi-e frică”, ce a devenit rapid hit. Relația brunetei cu Ștefan Bănică Jr.este una dintre cele mai mediatizate relații din showbiz-ul românesc.

Lavinia Pîrva l-a cunoscut pe Ștefan Bănică în anul 2011, atunci a participat la concursul „Dansez pentru tine”.

Relația celor doi s-a oficializat în 2013, dar s-a scris că ei obișnuiau să se vadă pe ascuns încă de pe vremea în care artistul era încă căsătorit cu Andreea Marin.

La început, relația lor nu a fost văzută cu ochi buni de opinia publică, și nimeni nu credea că o să rămână atâta timp împreună.

Citește și:

Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Valentin Uritescu. Fiul marelui actor a rupt tăcerea

Imagine rară cu Alina Sorescu și soțul ei, după zvonurile de divorț. Cum s-au pozat cei doi?