Marian Dărgulescu nu a avut parte de o primire prea plăcută în echipa Faimoșilor de la Survivor. După ce a intrat în conflict cu CRBL și a fost trimis în exil de TJ Miles, celebrul gimnast a avut acum un conflict și cu Cătălin Zmărădenscu, pe care îl consideră prieten.

survivor-roSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

La jocul de imiunitate de luni seara, Marian Drăgulescu a fost atacat de Cătălin Zmărăndescu, care i-a reproșat gimnastului că s-a comportat ca o domnișoară pe traseu. Apoi, după ce au pierdut imunitatea, Cătălin Zmărăndescu a continuat conflictul și a „urlat ca în junglă”, după cum au remarcat și Războinicii, prezenți și ei la moment. Totul a pornit după ce Marian Drăgulescu le-a reproșat colegilor lui că nu ar fi tocmai în regulă să îl critice în modul în care o fac, dacă nu aduce punctul pe traseu. Zmărăndescu i-a spus lui Drăgulescu că „aruncă ca o fetiță”, în loc să îl încurajeze pe acesta, iar Marian a fost nemulțumit de acest comportament. Atât i-a trebuit că Zmărăndescu a avut imediat o ieșire necontrolată.

„Adu punctul! Dacă nu ești în stare ce vrei să îți fac?! Trage de tine! Tu ești nebun la cap?! Nu are nicio legătură olimpiada cu ce e aici. Te superi că am zis că arunci ca o fetiță! (..) Te dai cu capul de pereți că ai fost fraier. Îți pui cenușă în cap.(..) Ai făcut un scandal din nimic!”, i-a spus Zmărăndescu, urlând.

Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, face acum mărturisiri neașteptate despre fostul ei soț. Ea a dezvăluit că a vorbit cu gimnastul înainte ca acesta să plece la Survivor și că Faimoșii nu îl cunosc cu adevărat pe acesta.

„Pentru mine e evident că cei de acolo, din Dominicană, nu știu mare lucru despre Marian. Cred că l-au tratat destul de prost, bazându-se probabil pe lucruri pe care le cunosc doar așa, de suprafață, din diverse relatări ale presei. Ceea ce nu știu ceilalți e că Marian Drăgulescu e un tip căruia îi plac provocările, ca și sportul în general. Și poate să ducă foarte multe. Nu mai suntem soți, dar am rămas prieteni. Atunci când a plecat, i-am spus că voi fi alături de el și așa va fi. Recunosc că nu i-am urmărit toate emisiunile. Însă fata noastră, Beatrice, e cea care mă ține la curent. V-am spus că ceilalți nu știu decât lucruri de conjunctură despre el. Dacă ar fi fost altfel, ar fi știut că lui îi place mai degrabă să aplaneze conflictele, decât să le asculte. Intră în dispute, dar preferă să iasă din ele repede. Așa e Marian, de când îl știu, în viața de zi cu zi. Așa că cele desfășurate recent acolo, în emisiune, nu mă miră câtuși de puțin. E mai mult decât obișnuit cu munca, cu eforturile, chiar prelungite. De aceea se regăsește în acel univers. Și mai are și avantajul că e destul de calm. Cine o să-l urmărească cu atenție, o să-mi dea dreptate. Or, toate astea îl pot transforma într-unul dintre favoriții la câștigarea întrecerii! Marian are toate calitățile pentru a câștiga Survivor”, a spus Larisa Drăgulescu, într-un interviu pentru playtech.

Cine este Marian Drăgulescu?

Marian Drăgulescu, în vârstă de 41 de ani, este unul dintre cei mai apreciați gimnaști din România.

Drăgulescu și-a anunțat retragerea din activitatea competițională în 2005, dar a revenit asupra deciziei sale participând la Campionatele Mondiale din 2005 de la Melbourne (Australia) unde a câștigat medalia de aur la sărituri.

În 2012 Federația Română de Gimnastică a decis să nu-l includă pe lista participanților la Jocurile Olimpice de la Londra. Câștigător a 18 medalii de aur obţinute la campiontele Mondiale şi Europene, Marian Drăgulescu se poate lăuda cu o carieră absolut impresionantă. În total, acesta a adunat 31 de medalii şi a reprezentat țara noastră cu mândrie şi extrem de multă dăruire, oriunde a participat, în calitate de concurent.