„Lăsați-o pe Meghan în pace!”,  a declarat Kate. O fostă colegă de școală a logodnicei lui Harry, pe nume Ninaki Priddy a făcut pentru un tabloid dezvăluiri ce nu-i fac cinste starului din „Suits”.  Ninaki și Meghan au fost colege la o școală din Los Angeles, și a spus despre vedetă, printre altele, că este „rece și calculată”, potrivit publicației New Idea. Deranjată de aceste declarații ce nu-și mai au locul, Kate a luat imediat atitudine, după ce și ea a fost nevoită să treacă prin astfel de lucruri, după ce ea și prințul William și-au anunțat logodna.

„Kate a trecut prin asta și știe cât de grele pot fi primele săptămâni în familia regală. O asemenea cruzime aruncată asupra ta când ești în primele zile după anunțarea lodognei poate fi devastatoare”, a mai spus sursa.

”Catherine a suferit foarte tare după ce a fost criticată că este un om comun și i-au spus „obișnuită Kate”, iar faptul că Meghan este actriță și divorțată mulți oameni s-au văzut în măsură să arunce cu ouă în ea”, a declarat o sursă pentru publicația menționată.

Citește și: Gestul disperat făcut de Angelina Jolie pentru a-și salva căsnicia cu Brad Pitt

Camilla Parker nu o place pe Meghan

Kate a avut grijă să o pună la punct și pe Camilla Parker Bowles, soţia prinţului Charles, care pare că nu prea o place pe Meghan și ar fi vorbit-o de rău, spunând:  “Capela St. George de la castelul Windsor este prea prestigioasă pentru o americancă divorțată”, ar fi spus Camilla Parker Bowles.

„Kate a decis să o ia pe Meghan sub aripa ei și să o protejeze de toate răutățile. Harry este ca un frate pentru Kate și ea nu l-a văzut niciodată mai fericit ca acum”, a mai spus sursa, precizând că ducesa de Cambridge vrea să facă tot ce îi stă în putință ca Meghan și Harry să aibă împreună un viitor cât mai frumos.

Meghan și prințul Harry și-au anunțat logodna la sfârșitul lunii trecute și cei doi urmează să meargă în fața altarului în luna mai.

Citește și: