Despre Inna s-a scris la un moment dat că l-a cucerit pe celebrul actor turc Burak Özçivit, după ce au filmat împreună pentru o reclamă, și că i-ar fi spart căsnicia. însă nu a fost deloc așa. Artista se pare că nu e atrasă deloc de „băieții răi” și nici de cei însurați și are criterii foarte stricte pentru alesul ei. Inna(33 de ani) a mărturisit într-un interviu pentru Europa FM  că pentru ea  este extrem de important ca partenerul de viaţă sa provină dintr-o familie unită, cu principii. Mai mult de atât, în cadrul aceluiaşi interviu, frumoasa cântăreaţă a dezvăluit la ce vârsta s-a sărutat pentru prima dată şi cum se numea băiatul cu care a fost în liceu.

Credit foto: Gabriel HiritSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Inna a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu managerul ei

Pentru că este o femeie care are foarte multă încredere în propria persoană, artista a mărturisit că erau situaţii în care băieţii care erau atraşi de ea, erau intimidaţi de felul ei de a fi.  „Primul meu prieten juca baschet, apoi nu am mai avut prieteni care să fie atraşi de sport. Dar îmi plăceau băieţii care veneau din familii unite. Am fost cu băieţi decenţi. Nu eram timidă niciodată cu băieţii. (…) Am avut o relaţie de lungă durată în liceu. Prima dată m-am pupat la bal, la 14 ani. Îl cheamă Bogdan ”, a spus Inna, în cadrul  interviului acordat Andreei Esca.

Mai mult de atât, înainte de cariera muzicală, Inna a fost secretară la o agenţie imobiliară, unde şi-a cunoscut actualul manager, Lucian. Cei doi au avut parte de o frumoasă poveste de dragoste care s-a încheiat, dar cu toate acestea, au rămas foarte buni prieteni şi colaborează în continuare. Lucian a avut numai cuvinte frumoase de spus la adresa acesteia.

„Artistul care a avut cea mai mare transformare de când o ştiu eu şi până astăzi. Nu cred că are cineva o aşa mare transformare. A fost cu un pas înainte. Dacă acum 11 ani cumpăra muzică, astăzi îşi compune singură muzica cap-coadă, are recunosţinţă la nivel național cum nu are niciun alt artist român. Este cel mai muncitor artist pe care l-am cunoscut vreodată şi foarte serios!” a spus Lucian, managerul Innei.

Frumoasa cântăreață a mărturisit că în viața ei există un bărbat special care o face foarte fericită, deși relația lor este complicată pentru că ea este tot timpul pe drumuri, având concerte în întreaga lume, dar nu a dat mai multe detalii.

„Daaa, am un iubit. Sunt foarte fericită. Este foarte drăguț.(…) Nu îmi aleg niciodată iubiţi care mă aleg pentru celebritatea mea”, a mărturisit Inna.

Inna a mărturisit că timpul liber și-l petrece mai mult în Barcelona, Spania, fapt pentru care noul ei album este în spaniola, limbă  pe care a învățat-o din telenovelele, la care se uita când era mică.

Artista a mărturisit că are grijă de silueta ei. Merge cât de des poate cu bicicletă și de câteva luni a renunțat la carne. „Nu mă pot numi vegetariană, dar am observat că mă simt mai bine atunci când nu mănânc carne”, a mai spus Inna.

Citește și: