În anul 2017, chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 50 de ani, Ileana Șipoteanu trăia o dramă incredibilă. Soțul ei, Dumitru Lupu, a murit fix de ziua ei de naștere, lăsând în urmă o durere de nedescris.

Deși nu duce lipsă de pretendenți și a fost curtată de mai mulți domni, în ultimii patru ani, artista mărturisește că nu și-a refăcut viața, concentrându-se pe creșterea fiicei sale, Dumitrana.

În prezent, fiica celebrei cântărețe este studentă și stabilită la București, unde urmează facultatea, iar Ileana Șipoteanu a rămas singură în casa ei de la malul mării.

Deși nu a mai cântat de 2 Revelioane, din cauza pandemiei, solista își dorește ca anul 2022 să aducă o schimbare în sectorul cultural, iar artiștii să-și poată practica meseria fără probleme, sub orice circumstanțe.

Ce spune Ileana Șipoteanu despre o altă relație amoroasă

Ileana Șipoteanu mărturisește că nu simte grea apăsarea singurătății, după moartea soțului ei. Cântăreața de muzică ușoară are mulți prieteni care o vizitează și își găsește alinarea în sunetele valurilor mării, pe care o privește în fiecare dimineață, când deschide geamul de la dormitor.

„Sunt cu marea, deschid fereastra și văd marea. Simt alinare, mângâiere, e atât de frumos. Nu am nevoie de companie. Am destul de mulți prieteni, dar acum, cu pandemia, ne-am protejat, am fost precauți, ne-am văzut doar cu câte o persoană, două. Nici eu nu ies foarte des, mai merg la coafor, la școală.”, a declarat cântreața Ileana Șipoteanu pentru impact.ro.

in-continuare-o-femeie-frumoasaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ileana Șipoteanu a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, elegantă și distinsă, motiv pentru care nu a dus niciodată lipsă de pretendenți în rândul reprezentanților sexului puternic. Recent, artista a mărturisit că nu ar respinge complet ideea de a-și reface viața cândva, în viitor.

”Cum va vrea Dumnezeu, așa va fi, nu am acel drept să spun da sau nu. Nu duc lipsă de prieteni, vorbim”, a declarat ea.

Vezi și Ce mai face și cum mai arată Ileana Șipoteanu, la 54 de ani. Artista e văduvă și are tot mai mulţi pretendenţi. Cum a decurs întâlnirea cu unul dintre ei

Citește și:

Dorian Popa, noi probleme de sănătate. Cântărețul ar putea fi operat din nou

Noi detalii despre relația Lidiei Buble cu Horațiu Nicolau. Motivul pentru care nu au petrecut trecerea dintre ani împreună și ce planuri au?