Gina Pistol a mărturisit la emisiunea online 8, 8 si ceva, FIX că prima lună pe care a trăit-o alături de Josephine a fost foarte dificilă. Chiar dacă le auzise pe alte mămici că din prima secundă au simțit o conexiune cu copilul lor, Gina Pistol a mărturisit că nu a avut aceleași sentimente atunci, fiind o perioadă în care s-a simțit obosită, debusolată, tristă.

Ce spune Gina Pistol despre prima lună de mămică

„Eu credeam că-s pregătită. Dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită. Te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. Cumva, nu ești pregătită ca mamă. Și conexiunea aia despre care citești… Citisem despre cum toate femeile s-au conectat copilul și la mine nu era chiar așa”, a mărturisit cu sinceritate Gina Pistol despre prima lună pe care a trăit-o ca mamă.

Acum lucrurile stau cu totul diferit, iar Gina Pistol este o mamă fericită, iar pe zi ce trece îi este din ce în ce mai drag de fiica sa.

„Acum nu mai este așa greu. Pentru mine, prima lună a dat cu mine de pereți și prima băiță… când aveam impresia că îmi scăpa micuța printre degete”, a povestit Gina Pistol.

„Când devii mamă se schimbă ceva în tine. E o dragoste pe care n-ai mai simțit-o niciodată. Dragostea pe care o ai pentru copilul tău e esența iubirii. Simt cum crește o dragoste în mine. Am impresia că o cunosc pe fiică-mea dintotdeauna. Mă uit la ea și parcă e dintotdeauna a mea”, a povesit Gina Pistol.

Ce spune Gina Pistol despre o a doua sarcină

Fanii au vrut să știe dacă frumoasa prezentatoare plănuiește și o a doua sarcină. Gina Pistol a răspuns că vrea să se bucure de Josephine și având în vedere că medicii nu-i dădeau speranțe nici în privința premei sarcini, nu-și face planuri legate de un al doilea copil.

„Când nu ai copil toată lumea te întreabă când faci un copil: E, când un copil? După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când? Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin.

Nu știu…. al doilea copil, când o vrea Bunuțul, pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a răspuns Gina Pistol.

Totodată, fanii au vrut să afle cum a reacționat Gina Pistol când a aflat că a rămas însărcinată, iar această întrebare a determinat-o pe prezentatoare să rememoreze acele momente când se simțea rău și inițial nu i-a dat prin gând că ar putea să fie însărcinată.

„Eu, atunci, aveam filmări și ajungeam acasă pe la 1-2 dimineața și nu mă simțeam bine și credeam că din cazua filmărilor eram obosită și irascibilă. Făcusem într-o dimineață un test și credeam că nu am făcut ceva bine. I-am arătat testul lui Andrei și ne uitam unul la altul, râdeam și plângeam”, a povestit ea.

Gina Pistol a născut în luna martie a acestui an o fetiță frumoasă și sănătoasă, care a primit numele Josephine Ana.

Vezi și Gina Pistol, problemele cu care se confruntă după ce a devenit mamă. „Acum sunt și mai rău”

Citește și:

Radu Vâlcan și mezinul lui și al Adelei Popescu, infectați cu Covid-19: ”Ăsta mic are două luni…”

Adda și Cătălin Rizea, din nou părinți? Anunțul artistei: „Cătă are zâmbetul ăsta de acum…”