Ediția finală a show-ului ”Ferma vedetelor” a fost plină de adrenalină și răsturnări de situație. George Vintilă a ajuns în finală după ce Augustin Viziru s-a rănit grav la mână în timpul probei de taiat lemne cu toporul și a ajuns la spital, unde a fost operat. George a susținut o probă eliminatorie cu Dan Helciug, pe care a căștigat-o, iar în marea finală a învins-o pe Vica Blochina în cele două probe Aruncă Potcoava și Mărul Victoriei.

Fără tine nu aș fi reușit! Mulțumesc pentru energia pozitivă și pentru toate gândurile bune! Respect și sănătate partenerului meu de joacă Augustin! Respect ascultătorilor care au crezut în mine! Și nu în ultimul rând celor dragi mie, cărora inima le-a bătut în același ritm cu a mea! O super experiență!”, a scris George Vintilă pe contul său de Facebook.

Premiul lui George Vintilă este de 25 de mii de euro, deoarece el a intrat în fermă la jumătatea concursului. Iar ceilalți 25 de mii de euro, puși în joc, au fost donați unei cauze susținute de vedeta radio și tv: Tabăra MagicCamp, care ajută copiii care luptă sau au și învins cancerul.

11391774_462845217217720_2388978205622239326_n

Credit foto deschidere: Ștefan Banu – Facebook (profil George Vintilă)

Credit foto 2: Facebook