Invitată la Kanal D, în emisiunea lui Denise Rifai, Firea a răspuns mai multor întrebări incomode. Fostul edil al Capitalei a vorbit și despre nunta rapidă cu Florentin Pandele, la doar opt luni după moartea primului soț.

”Nu aș fi crezut. ”Sunt la fel de uimită cum toate s-au petrecut atât de repede. Așa a fost să fie, așa a vrut bunul Dumnezeu.

M-a șocat când mi-am dat seama că-mi face curte. Florentin fusese prieten cu Răsvan.  Consider că așa ne-a fost scris, să fim împreuna: eu văduvă, el divorțat. Așa a fost viața, nu eu am condus destinul”, s-a destăinut Firea, care a recunoscut că după trei săptămâni de relație cu Pandele a fost cerută în căsătorie.

Gabriela Firea: ”Mă gândesc la Răsvan în fiecare zi”

Dar a spus că nu l-a uitat pe Răsvan, că zilnic se gândește la el, ba chiar încă poartă inelul de logodonă primit de la el.

”Mă gândesc la el în fiecare zi. Acesta este inelul de logodnă pe care nu-l voi da jos niciodată”, i l-a arătat în emisiune moderatoarei.

A ținut să-i arate și verigheta pe care o are acum. ”Și pentru că am arătat inelul de logodnă, vă spun că verigheta va fi ultima, indiferent ce se va întâmpla”, a punctat Gabriela, care a ținut să precizeze faptul că în buletin se numește Firea, nu Pandele.

A fost sau nu amanta unor politicieni?

De-a lungul vremii, aceasta nu a scăpat de acuzațiile că ar fi ajuns în patul unor politicieni influenți pentru a avansa în carieră. Și s-au vehiculat numele grele: de la Mugur Isărescu, la Victor Hrebenciuc, Radu Vasile și Călin Popescu Tăriceanu. A fost amanta vreunuia? I-a spart casa fostului soț, Răsvan? Iată ce a răspuns fostul primar al Capitalei în emisiunea ”40 de întrebări”.

”Sunt numai minciuni. Este greu de crezut că o femeie poate reuși în carieră fără ajutorul cuiva? Am avut o căsnicie fericită și devotată”, a răspuns Firea.

Acuzațiile cum că ar fi avut o relație intimă cu Tăriceanu au fost făcute în urmă cu 11 de ani, în direct, de Cristian Boureanu, invitat la emisiunea moderată de Gabriela Firea, la Antena 3.

Totodată, aceasta a vorbit și despre relația cu fiul vitreg și a dorit să explice faptul că nu ea a fost motivul pentru care mama lui s-a despărțit de tată.

”Eu nu am stricat casa nimănui. Răsvan era singur de mulți ani când a început să-mi facă curte. Nu pot fi acuzată ca i-am despărțit. Dumnezeu știe mai bine cum au stat lucrurile.

Eu am fost a patra soție. Răsvan avusese înainte trei mariaje, care au durat câte un an. Nu știu ce s-a petrecut înainte, poate că nu s-au potrivit. Noi am fost căsătoriți timp de 18 ani. Răzvănel venea mereu la noi. Le urez numai bine (n.r fiului vitreg și mamei sale)”, a spus vicepreședitele PSD.

Pe Răsvan Firea, Gabriela l-a cunoscut în 1993, iar în 1995 l-au avut împreună pe Tudor, care are aproape 26 de ani.

În ianuarie 2010, bărbatul a murit în urma unui atac cerebral. Dar, la scurt timp, ea s-a recăsătorit cu prietenul soțului său.

Vezi și Interviu EXCLUSIV Denise Rifai: ”N-o să cobor niciodată într-o zonă vulgară”

Citește și:

După ce l-a părăsit logodnica, s-a întors la fosta soție. Cum a fost surprinsă vedeta

Răzvan Fodor a împlinit 46 de ani! Declarația de dragoste emoționantă a soției și răpunsul lui savuros. Așa un cuplu…