Dragostea lor a luat naștere pe platourile X Factor, pe neașteptate, luându-i pe amândoi prin surprindere. Niciunul nu știa ce sentimente nutrește celălalt pentru el.

Și-au luat inima în dinți să admită unul față de celălalt ce simt abia după etapa de Bootcamp, atunci când Naomi nu a reușit să ocupe unul dintre cele trei scaune puse la dispoziție de mentorul său, Delia.

De acolo, relația lor a evoluat. Au decis să-și dea o șansă și nu regretă faptul că nu au ”furat startul”.

Ba mai mult, Ristei a dus-o pe Naomi să-i cunoască mama, a mărturisit el pentru Antena 1: ”Mama i-a arătat poze cu mine, foarte vechi, și am mâncat varză călită. I-a plăcut.”

Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru sursa citată.


Întrebat cum a primit publicul vestea, fostul câștigător al concursului X Factor România a explicat că a primit multe mesaje frumoase de la prieteni și cei care-l admiră ca artist și om.

„Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi.

Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori.”, a completat cântărețul.

Și, dacă în plan personal, lucrurile merg foarte bine între Florin și Naomi, cei doi nu exclud posibilitatea unei viitoare colaborări artistice.

„Dacă reușim să facem ceva mișto, eu zic că da”, spune solistul trupei Freestay.

Pe lângă pasiunea pentru muzică, Naomi Hedman iubește tot ce ține de fashion și chiar activează în domeniul modei. Ea este un fotomodel apreciat și a semnat contracte în timpul petrecut în România.

Vezi și Frumoasa Naomi Hedman, îndrăgostită lulea de Florin Ristei. Cum a reacționat artistul când ea i-a făcut o declarație de dragoste în văzul tuturor

Citește și:

Poză adorabilă cu toți copiii Ancăi Serea! În pijamale asortate, de la mic la mare!

Cât de frumoasă poate fi mama Biancăi Drăgușanu! Poate că fata ei s-a operat, dar avea cele mai bune gene