În vârstă de 32 de ani, Dorian Popa se bucură pe succes în toate planurile. E celebru, urmărit de doată lumea, iar asta se refectă și în veniturile sale. Nu în ultimul rând este un bărbat la care visează multe femei.

Însă puține lume știe de unde vine această dorință de a reuși, această încredere. Dorian Popa a declarat recent că credința e secretul lui.

„Mă identific cu credința ortodoxă. Îl simt pe Dumnezeu prezent în viața mea de când exist eu. Mi-ar plăcea să cred că tinerii care se uită la mine înțeleg că Dumnezeu este prezent în viața fiecăruia dintre noi și că, în mare parte, coordonează și ghidează ceea ce ni se întâmplă.

Sunt, de multe ori, copleșit de traseul pe care Dumnezeu l-a ales în viață pentru mine, copleșit în mod pozitiv, și simt nevoia să mulțumesc pentru că eu cred că este nevoie să mulțumești.

Deși s-a diminuat masiv credința în Dumnezeu și propovăduirea credinței, cu siguranță nu a dispărut și nu va dispărea”, e de părere Dorian Popa, potrivit ȘtiriPeSurse.

Principiul după care se ghidează în viață, mai ales în relația cu ceilalți, care adesea sunt invidioși, ipocriți, bârfesc ș.a.m.d., este: ”Așa cum îmi place să spun, de cele mai multe ori invoc un verset care, pentru mine, este ghid în viață. Este vorba despre Luca 23:34 care spune: ”Tată, iartă-le lor, că nu ştiu ce fac””, a mai spus artistul.

Doarian Popa are idei foarte clare despre divinitate și nu se sfiește să le exprime: ”Din cauza cumulului de întâmplări nefavorabile din ultimul timp, oamenii își pierd credința. Eu spun că Doamne-Doamne, Cartea Sfântă, ne învață să fim credincioși indiferent de situația în care ne află și să nu chestionăm existența lui Dumnezeu în viața noastră atunci când ne este cel mai greu.

Teoretic, există două reguli foarte interesante pe care le-am auzit și eu prin viu grai, de la unul de la altul: este foarte important să spui ”Tatăl nostru” și atunci când îți merge cel mai bine, pentru că, de cele mai multe ori, oamenii au tendința să se roage atunci când le este greu. Greșit! Trebuie să te rogi atunci când îți este cel mai bine. Dumnezeu va ști că nu ești fățarnic, nu vii la nevoie, că ești acolo tot timpul.

În al doilea rând, nu trebuie să ne pierdem credința atunci când ne este greu, gândindu-ne: ”aoleu, unde este Dumnezeu, de ce nu e aici cu mine?”. Ba, da, este!

Din orice lucru rău sau pe care noi îl numim rău, Dumnezeu vrea să învățăm un lucru bun și ar fi anormal și imposibil ca într-o viață de om să nu te mai întâlnești și cu momente rele, grele. Atunci trebuie să fim atenți, să nu chestionăm existența Domnului.

Nu vreau să fiu ipocrit, nu vreau să mă laud cu o legătură cu trimișii lui Dumnezeu pe Pământ, ca să spun așa. Eu am legătură directă cu Bunul Dumnezeu și chiar vreau să specific și să subliniez asta, pentru că nu aș vrea să generalizez, dar au existat întâmplări în viața mea care m-au făcut să chestionez credibilitatea anumitor persoane. Nu le-am auzit, nu le-am discutat, dar le-am simțit pe pielea mea. Dacă le-am auzit, le-am auzit de la alți oameni credincioși, dar nu din gura fețelor bisericești”, a mai spus artistul.

Vezi și Cu ce cântăreață celebră s-a iubit Dorian Popa, când era la liceu: ”A fost primul meu iubit. Era gagicar, avea mai multe iubite”

Citește și:

Doru Todoruț iubește din nou, după despărțirea de Irina Baianț? Dezvăluirile făcute de artist

Celebra actriță și-a îngrozit fanii! A fost operată de urgență: ”Cele mai groaznice dureri pe care le-am avut vreodată..”