Actrița a postat pe o rețea de socializare o fotografie din propriul pat, unde i-a surprins dormind pe soțul ei, Dean McDermott, în vârstă de 51 de ani, și pe mezinul Beau, de numai 10 luni.

În timp ce bebelușul doarme relaxat, cu mâinile întinse pe lângă cap, tatăl său pare să fi adormit într-o rână, în timp ce îl veghea. Instantaneul e însă unul extrem de reușit și arată că familia în sfârșit trece prin momente de liniște.

Tori Spelling bebelusSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

La sfârșitul lui 2013, presa mondenă a scris că Dean McDermott și-a înșelat soția cu o tânără de 28 de ani, în timp ce era la filmări în Canada. Actorul a recunoscut că așa au stat lucrurile, afirmând, la acel moment, că e dependent de sex. Se pare că Tori reușit să treacă peste acest episod dureros, chiar dacă cu greu.

Al cincilea născut, simbolul unei noi faze în mariaj

Vorbind despre Beau, Tori afimă că este ”simbolul unei noi faze în mariajul” ei. ”Simt că Beau este stâlpul renașterii relației noastre. Relația noastră trebuia să se destrame pentru a fi reclădită și era important să o luăm de la capăt”, explică actrița.

De altfel, Tori a și declarat recent, referindu-se la căsnicia ei: ”Privesc în urmă și îmi amintesc că dădeam interviuri, probabil în urmă cu șapte ani, în care spuneam că <>, că <>”.

O căsătorie înseamnă multă muncă. Nicio relație nu merge de la sine

”11 ani mai târziu, spun <>.

”Am gândit: <>. Adevărul e că nicio relație nu merge de la sine (ci trebuie depuse eforturi – n. red.)”, spune acum actrița, având în spate un mariaj cu destule suișuri și coborâșuri.

Tori Spelling și soțul ei, care s-au căsătorit în mai 2006, îi au, pe lângă mezinul Beau, pe Finn Davey, Hattie Margaret, Stella Doreen și Liam Aaron.

Foto: Instagram

Vezi și Învățăturile lui Will Smith despre iubire și căsnicie, la aniversarea a 20 de ani de la nuntă – Vezi și cum arătau ca mire și mireasă|FOTO

Citește și: