Invitați într-o emisiune televizată recent, cei doi au vorbit despre căsnicia de 13 ani pe care au lăsat-o în urmă și despre actuala lor relație. Demi și-a luat fostul soț peste picior fără milă, acesta fiind și formatul emisiunii, unul gen pamflet.

Actrița a declarat că s-a căsătorit cu Bruce pentru primele trei filme din seria ”Die Hard”, nu însă și pentru următoarele, care nu au mai fost cotate la fel de bine.

”După divorț, Bruce spunea că e de părere că sfârșitul căsniciei noastre este cea mai mare nereușită a sa. Dar Bruce, nu fi atât de dur cu tine, ai eșecuri mult mai mari în trecut! Și mă refer la Planet Hollywood, Hudson Hawk, Striking Distance, faptul că ai refuzat rolul pe care l-a primit apoi George Clooney în Oceans Eleven, pentru a te concentra pe a cânta la muzicuță”, a spus Demi Moore, luându-și fostul soț serios peste picior nu doar din punct de vedere personal, ci și profesional.

Totuși, Demi a ținut să menționeze că mariajul cu Bruce, cu care a fost căsătorită timp de 13 ani, din 1987 până în 2000, și cu care are trei fiice – Rumer, de 29 de ani, Scout, de 26, și Tallulah, de 24 – a însumat și unele dintre cele mai frumoase momente din viața sa și că Bruce intră în top 3 cei mai buni soți ai săi. O altă afirmație ironică, din moment ce Demi a fost căsătorită de trei ori: cu Freddy Moore (1980 – 1985), cu Bruce Willis și cu Ashton Kutcher (2005 – 2013).

Încă își fac vacanțele împreună

În prezent, Bruce Willis este căsătorit cu Emma Heming-Willis, cei doi având și două fete împreună: Mabel, de 6 ani, și Evelyn, de 4 ani.

Deși de ani buni nu mai formează un cuplu, Bruce și Demi au o relație model, familiile fiind văzute adesea împreună. Mai mult, chiar își fac vacanțele împreună, ceea ce e cu adevărat rar.

Foto: Hepta

Vezi și Cum arată acum actrița din Maddie și David| GALERIE FOTO. Știai că a ieșit inclusiv cu Elvis Presley?

Citește și: