Într-un intervoiu recent, acesta a declarat că nu e deranjat de ridurile sale și nici măcar de faptul că nu prea mai are păr. Asta, deși ar putea să-și facă implant chiar gratuit, după cum a recunoscut el.

Întrebat dacă ar face ceva legat de ridurile sale, iată ce a răspuns vedeta: ”Nu m-am gândit. Uite, nici păr nu mai am.

Mie mi-e frică să mă duc la nevastă-mea cu dinții, darămite la alți medici.

Și cu implantul am primit o grămadă de oferte, primesc lunar oferte cu implant de păr. Și mă sună unii de la clinici din Turcia, nu știu de unde au numărul meu, și-mi spun că totul e gratuit, doar să facem poze… Le spun că nu, că mie mi-e frică și la nevastă-mea să mă duc să-mi scot dinții.

N-am treabă cu ridurile, lasă-le că-s bune”, a mai spus omul de televiziune, căsătorit cu un medic stomatolog.

”Cea mai bună bijuterie a bărbatului cred că este verigheta”

Întrebat cât accent pune pe haine și bijuterii, Dan Negru a replicat, fără a sta pe gânduri: ”Cea mai bună bijuterie a bărbatului cred că este verigheta. În rest, n-am inele sau chestii exagerate”.

Fătă ocolișuri, când a fost întrebat, în interviul acordat Ciao, dacă și-a căutat vreodată numele pe Google, Dan Negru a recunoscut că este o practică frecventă: ”Cum să nu! Ultima dată, acum vreo 2 săptămâni, m-a sunat mama, speriată rău. Cică a apărut și la televizor… că am murit. Și acum, dacă dai pe google, găsești. Mi-au scris oamenii, apropiații, m-au sunat. Asta e cea mai tare…”

Dan Negru  a început o nouă emisiune la Kanal D, “Jocul Cuvintelor”, show la care are invitați oameni “din popor”. Motivul, nu prea mai sunt vedete care să aibă ceva cu adevărat de povestit, după cum a recunoscut el.

Vezi și Interviu EXCLUSIV Dan Negru:”Nu o să mai fac din proști oameni celebri”

Citește și:

Kate Middleton, o nouă lecție de eleganță și stil! Ducesa a strălucit într-o rochie verde

Alexandru Arșinel, din nou internat. Actorul ar putea suferi o nouă operație