Dan Bittman a declarat că el a fost practic cel care ar fi descoperit-o pe Laura Stoica.

Mai mult, acesta a spus că, la începutul carierei, solista avea o problemă cu vibrato-ul (efect muzical constând dintr-o schimbare regulată, pulsantă a tonului).

„Am fost primul care am descoperit-o pe Laura Stoica! Avea un vibrato de căpriță și i-am zis: dacă scapi de el, tu o să ajungi o cântăreață de o să rupi România în două.

M-am dus la un coleg de-al meu, Cristi Păți, și i-am zis: . Și a dat o audiție.

Mi-a urmat sfatul și a scăpat de vibrato. A devenit una dintre cele mai mari cântărețe, așa cum i-am prezis”, a spus Dan Bittman, la Antena Stars.

15 ani de la moartea Laurei Stoica

Pe 9 martie s-au împlinit 15 ani de când Laura Stoica a trecut în neființă și a lăsat în urma ei foarte multă durere și tristețe. Regretata cântăreață s-a stins din viață pe data de 9 martie 2006, într-un cumplit accident rutier, lângă Sinești.

Elena Stoica, mama cântăreței, a vorbit despre ultimele clipe de viață ale fiicei ei. „Știu că a fost o perioadă când încă mă mai întrebam cum s-a întâmplat. Ce a simțit ea, pentru că era o fire foarte sensibilă. Și am aflat ulterior că nu a apucat să își dea seama de tragedie și că s-a sfârșit repede.

Așa a vrut Dumnezeu să își găsească perechea potrivită, de a simți bucuria că va fi mamă. Mă tot întreba mereu că ea nu simte nimic, că nu are niciun simptom. Discutam pe tema asta și bineînțeles că ne bucuram că o să fie frumos, dar dacă Dumnezeu a vrut să se termine totul atunci…”, a spus mama Laurei Stoica, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Vezi și Dezvăluirile emoționante ale mamei Laurei Stoica, la 15 ani de la decesul solistei. Mai păstrează legătura cu familia logodnicului fiicei sale?

Citește și:

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se pregătesc de nuntă? Dezvăluirea făcută de Gabriela

Ce a făcut Tavi Clonda din dragoste pentru fetițele sale. E un gest permanent, care îl va urmări pe viață!