Cristina Cioran este însărcinată cu primul ei copil. Actrița, în vârstă de 43 de ani, și actualul ei iubit, Alexandru Dobrescu, vor deveni părinți în toamna acestui an, ei formând un cuplu de nouă luni. Cristina Cioran a dezvăluit că va aduce pe lume o fetiță, care urmează să primească numele Ema.

Cum vede ea noul ceea ce urmează să i se întâmple? ”Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani. Am avut o teamă cu privire la păstrarea sarcinii în condiţii perfecte, riscurile de pierdere fiind mari din punct de vedere statistic”, a declarat ea pentru clickpetrufemei.ro.

Sunt pregătită pentru orice şi nepregătită total”

Cristina Cioran a mărturisit că abia așteaptă să-și strângă fetița la piept. ”Abia aştept să o strâng în brate pe Ema, abia aştept să o luăm cu noi peste tot, să o scoatem la plimbare. Sunt pregătită pentru orice şi nepregătită total”, a spus actrița.

Cristina Cioran a declarat că va naște la un spital privat, în toamna acestui an. ”Am indicaţie de cezariană şi voi naşte la un spital privat cu doctoriţa mea, Diana Scurtu, după jumătatea lunii septembrie”, a mai spus vedeta.

”Nu am consultat nimic, mai vorbesc cu câteva prietene care au bebeluşi, atât. Nu vreau să am idei preconcepute sau să mă sperie vreo experienţă a cuiva. Las lucrurile să vină de la sine. Ne va ajuta mama, de care ştiu sigur că voi avea mare nevoie”, a încheiat ea.

Vezi și Cristina Cioran, amănunte despre nuntă și bărbatul care o face mămică. E mai mic ca ea și mai are un copil

Citește și:

După ce l-a părăsit logodnica, s-a întors la fosta soție. Cum a fost surprinsă vedeta

Răzvan Fodor a împlinit 46 de ani! Declarația de dragoste emoționantă a soției și răpunsul lui savuros. Așa un cuplu…