Actorul Claudiu Bleonț a trecut prin trei divorțuri, însă nu și-a pierdut niciodată speranța. Și nu a greșit; este căsătorit a patra oară și în sfârșit fericit.

Acesta a fost căsătorit cu Irina Tapalagă, cu balerina Beatrice Rancea și cu Andra Negulescu. Acum, actorul este căsătorit cu Iulia Lazăr, aceasta fiind și cea care l-a făcut tătic.

claudiu-bleont-este-la-a-patra-casatorieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cum se înțelege Claudiu Bleonț cu fostele soții

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de duminică seara, Claudiu Bleonț a vorbit despre cariera sa, despre tinerețe, dar și despre viața lui personală.

Un om al extremelor, actorul a trecut prin trei divorțuri, iar acum se află la a patra căsnicie. Întrebat de Denise Rifai cu care dintre cele trei foste soții se înțelege cel mai bine, actorul a oferit un răspuns evaziv.

Actorul a dezvăluit că, în momentul de față, ar putea spune că cea mai bună prietenă îi este partenera actuală, Iulia Lazăr, soția sa și mama Evei, fetița lor.

Comparând această întrebare cu cea legată de rolurile sale preferate, Claudiu Bleonț a menționat că întrebarea nu are un răspuns precis, deoarece nu poate să indice o soție anume.

Mă pui în situația să compar și îi zice, care dintre fostele soții ți-e cea mai bună prietenă? În momentul ăsta aș putea spune că actuala. Eu sunt cu Iulia Lazăr, soția mea, mama Evei. Dintre fostele soții, care e cea mai bună prietenă? Prezenta. Păi arată-mi care e aia. Irina, Andra sau Beatrice? Actuala. Care? Iulia? Nu-mi place întrebarea, pentru că, să fiu sincer, nu are răspuns.

Nu este răspuns la asta”, a spus Claudiu Bleonț.

Ce a învățat Claudiu Bleonț de la fiecare dintre soțiile sale

Claudiu Bleonț, acum în vârstă de 64 de ani, recunoaște că a primit lecții valoroase de la fiecare dintre soțiile sale, fiecare relație oferindu-i acces la un univers nou. Acesta a mărturisit că prin căsătoria cu Irina, el a fost introdus în lumea artelor plastice. Această conexiune i-a deschis orizonturi noi și l-a ajutat să aprecieze frumusețea și complexitatea artelor vizuale.

În relația cu Beatrice Rancea, a descoperit fascinantul univers al baletului și al operei, îmbogățindu-și viața cu o nouă formă de expresie artistică și apreciind mai profund aceste arte.

Căsătoria cu Andra Negulescu i-a adus o altă serie de descoperiri, introducându-l în practicile aikido-ului, în arta scrisului și în pasiunea pentru zbor. Aceste experiențe l-au ajutat să își dezvolte atât corpul, cât și mintea, și să exploreze noi forme de creativitate și aventură.

Cât despre relația cu Iulia Lazăr, Claudiu Bleonț susține că a intrat în universul de părinte, o experiență profundă și transformatoare, care i-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții și a responsabilităților.

„Irina, datorită însoțirii cu Irina, am intrat în lumea artelor plastice, pentru că ea a făcut arte plastice, și am intrat în acest univers. În relația cu Beatriz am intrat în universul baletului și al operei. În relația cu Andra Negulescu am intrat în relație cu aikido. În relația cu Iulia Lazăr am intrat în universul de părinte”, a spus actorul în emisiunea lui Denise Rifai.

Cine este femeia care l-a ”cumințit” pe actor

Claudiu Bleonț a jucat în zeci de filme românești și nu numai, fiind unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți actori de teatru și film din România.

Aflat într-o relație stabilă de mulți ani, Claudiu Bleonț a fost, de-a lungul vremii, un adevărat magnet pentru femei, atât datorită aspectului, cât și personalității efervescente.

Prima relație ce a ajuns să fie în atenția publicului a fost cea dintre Claudiu Bleonț și Irina Tapalaga, fiica actorului Stefan Tapalaga si a regizoarei Sanda Manu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1981, însă după doar cinci ani de mariaj, cei doi au decis să pună punct relației și să meargă pe drumuri diferite. Cu toate acestea, Claudiu Bleonț mărturisește că între el și prima lui soție a rămas o dragoste delicată, ce iese la suprafață de fiecare dată când cei doi se revăd.

Irina Tapalaga a decis să nu urmeze o carieră în actorie, asemenea tatălui său, aceasta studiind Arte Plastice. Prima soție a lui Claudiu Bleonț are un talent aparte în pictură și a decis să îl folosească pentru a realiza icoane pictate manual pe sticlă, pe care acestea le vinde.

După separarea celor doi din anul 1986, Claudiu Bleonț și-a găsit dragostea pentru a doua oară, alături de Beatrice Rancea.

Beatrice Rancea a fost o balerină grațioasă până în momentul în care a decis să urmeze o altă pasiune, cea de regizor. Claudiu Bleonț și Beatrice Rancea s-au căsătorit în 1986, iar povestea lor de dragoste a ținut 14 ani. Ea a fost cea care a decis să se separe de actor.

Beatrice Rancea explica, acum mulți ani, că între ea și Claudiu Bleonț se dezvoltase mai mult o relație de prietenie și dispăruse romantismul de care avea nevoie.

„Între noi nu se putea mai mult. Așa că am ales despărțirea, știind ca e un drum fără întoarcere. Dacă stăteam prea mult să mă gândesc ce să fac, ar fi fost prea târziu. E o senzație interioară pe care nu o pot explica în cuvinte. A fost ca atunci când am renunțat la balet și m-am aruncat în regia de teatru.”, declara Beatrice Rancea cu ani în urmă, conform eva.ro.

În anul în care au semnat actele de divorț, Claudiu Bleonț s-a căsătorit cu Andra Negulescu. Între Claudiu Bleonț și Andra Negulescu a fost dragoste la prima vedere, cei doi concentrându-se pe pasiunea lor pentru actorie. După 13 ani de căsătorie, Claudiu Bleonț a decis să pună punct acestei căsnicii, iar Andra Negulescu a recunoscut că separarea a avut loc deoarece nu își dorea să devină mamă.

„Presiunea asta că el voia un copil ne-a despărțit. Am încercat totul pentru noi, dar nu am rămas însărcinata, dacă nu am vrut. Eu aștept bărbatul potrivit cu care să fac un copil, cu care să mă potrivesc genetic. Trebuie să simți că vrei să faci cu omul respectiv un copil.

Am fost un cuplu care a avut multă prietenie la bază, în afară de iubire. Divorțul a fost de comun acord, dar a fost inițiativa lui.”, a declarat Andra Negulescu în cadrul unei emisiuni, conform wowbiz.ro.

Cine este actuala soție a lui Claudiu Bleonț

După trei căsnicii încheiate, Claudiu Bleonț a avut norocul să o cunoască pe actuala sa soție, cea ce l-a făcut tată. Actorul dezvăluia că Iulia i-a atras atenția cu prestația ei într-o piesă de teatru.

Claudiu Bleonț și Iulia Lazăr, originară din Râmnicu Vâlcea, aveau să devină părinți la un an după ce și-au oficializat relația. Acum, fetița lor, Eva-Maria, are deja 10 ani.

Vezi și La 61 de ani, actorul Claudiu Bleonț a luat o decizie radicală: S-a retras la țară și…

Citește și:

Cât de bine arată Corina Caciuc la două luni de când a născut al doilea copil! Ce-a remarcat toată lumea legat de Reghe

Nașii Anca Sigartău și Dragoș Pandele, emoții vizibile la nunta finilor Oana și Vlad Gherman. Pe celebra actriță o știe toată lumea, dar uite cine este soțul ei