Celebrul designer spune că este de acord cu transformările fizice, atât timp câ sunt făcute cu moderație și cu bun gust, însă femeile ar trebui să fie, preponderent, naturale, spune el.

Mai mult, acesta o dă chiar exemplu pe Kim Kardashian pentru „așa nu”, fiind extrem de intrigat de moda pe care aceasta a dat-o în întreaga lume, cu privire la aspectul fizic cât mai voluptuos.

„Nu am nimic împotriva operațiilor estetice, dar fetele mele (manechinele lui – n. red.) sunt naturale. O urăsc pe Kim Kardashian, pentru că a transformat o generație în femei-mamut.

Buzele și le-au luat de la divele din România. Toate buzele sunt ca două rațe. Toate sunt la fel.

Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele. Își dau seama că au avut și cu o seară înainte una la fel ca ele. Fiți naturale!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru PRO TV.

Ce spune Cătălin Botezatu despre Andreea Esca

Când vine vorba de femeile care merită puse pe lista „așa da” din România, Cătălin Botezatu s-a dus direct cu gândul la Andreea Esca, care și-a păstrat naturalețea și nu s-a lăsat nicio clipă dusă de val. Vedeta este la fel ca atunci când a debutat pe micile ecrane, iar atitudinea feminină și haioasă o completează perfect, spune Cătălin Botezatu.

„Poate fac ceva, dar decent. Sunt multe femei operate mișto. Nu că Esca e de la voi, dar Esca a rămas aceeași. Dacă o vezi în viața de zi cu zi, e foarte haioasă, are decență, feminitate, aer de lady. Nu cred că a apelat la ceva. A reușit să se păstreze super-femeie”, a ma spus designerul.

el-nu-are-nicio-operatie-esteticaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Ce spune despre Bianca Drăgușanu, fostă iubită: ”A făcut și ea cât a putut”

Se știe că Bianca Drăgușanu este una dintre femeile preferate ale lui Bote, cei doi având în ziua de astăzi o relație extrem de specială, după ce, cu ani în urmă, au fost și împreună.

Și de Raluca Bădulescu pe designer îl leagă o prietenie lungă. Cu toate acestea, Cătălin Botezatu nu le-a menajat nicio clipă pe cele două. Chiar dacă cele două dive din showbiz se vor a fi niște personaje, anumite operații estetice sunt exagerate până și la ele, consideră acesta.

„Altă întrebare! Dacă vrei să te legi de Bianca Drăgușanu, să vezi că poți s-o recunoști. N-are multe operații, a făcut și ea cât a putut. Ea e Bianca și are voie. Anumite operații sunt exagerate și la ea, cum e și la Raluca Bădulescu. Ele devin niște personaje.

Uite, Mihaela Rădulescu e operată, dar e făcută cu stil. Îți aduce aminte de femeia fatală, de Cher. Îmi place Dana Budeanu, și ca creier. Te fac sub vorbe și la televizor, și sub televizor”, a spus fără ocolișuri Botezatu.

Vezi și Cătălin Botezatu: „Nu am nicio operație estetică. Și dinții sunt ai mei!”. Mesajul designerului pentru cei care-l critică. Și totuși iată cum arăta când era tânăr

Citește și:

Mama lui Miley Cyrus s-a logodit cu un actor celebru, la 55 de ani

Daniela Crudu a născut. Imagini din maternitate și prima poză cu bebelușul