Sportiva este mama unei fetițe care se numește Caelia Ioana. ”Ne dorim asta tare mult, acum să vedem! Nu depinde numai de noi”, a declarat Camelia Potec.

Camelia Potec a devenit mamă pentru prima oară în anul 2018, când a adus pe lume, n urma unei cezariene, o fetiță, Caelia Ioana. Nașă îi este nimeni alta decât Gabi Szabo.

Prezentă la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, Camelia Potec a vorbit despre mărirea familiei. Fosta sportivă a afirmat că vrea să-i dăruiască micuței sale, Caelia, un frățior sau o surioară.

Ne gândim tot mai mult, de ce nu, să îi oferim o surioară sau un frățior”

“După ce a murit tata, eu și fratele meu i-am preluat afacerea. Timpul e din ce în ce mai puțin, mai ales că trebuie să mă mai ocup și de proiectele mele, apoi seara ne ia de buni și fetița noastră.

Trebuie să ne jucăm cu ea, are multă energie și, bineînțeles că îi oferim cât mai mult din timpul și energia noastră”, a declarat Camelia Potec.

”Trebuie să subliniez că ne ocupăm cu multă atenție de educația și creșterea Caeliei. (…) Cumva am destul de multă adrenalină în viață și ne gândim tot mai mult, de ce nu, să îi oferim o surioară sau un frățior. Ne dorim asta tare mult, acum să vedem! Nu depinde numai de noi”, a mai spus aceasta.

Camelia Potec a devenit campioană olimpică la Atena

Sportiva are un palmares de invidiat. La Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004, Camelia Potec a câștigat medalia de aur la 200 m liber. Înotătoarea și-a adus aminte de acel moment istoric.

”Prima dată a fost un sentiment de îngrijorare. Știam că doamna antrenoare trebuie să fie lângă mine, fiind pe culoarul 1. Știam că țipă și trebuie să o aud, eu nu o auzeam. Am ajuns la capăt, am pus mâna, nu o auzeam, dacă era de bine o auzeam cu siguranță. Nu am auzit-o.

M-am întors la tabelă, la final, ai culoarul și după locul pe care termini. Eu aveam doi de 1. Am crezut că văd dublu și eram mulțumită că am dat tot ce am putut. Mi-am dat ochelarii jos și am văzut că erau doi de 1”, și-a amintit Camelia Potec.

Anul trecut și-a pierdut tatăl, de numai 67 de ani

Anul trecut, în vară, Cam,elia potect și-a pierdut tatăl, la numai două luni după ce acesta împlinise 67 de ani.

”NUUUUUUUUUUUUU!!!!! NU POOOOT, NU VREAAAAU, NU CREEEEDDDD! ȚIPETE DE DURERE ȘI DORINȚĂ DE AJUTOR, AJUTOR PE CARE ȘTIU CĂ NU O SĂ-L PRIMIM! SPER CA DUMNEZEU SĂ TE IERTE ȘI SĂ TE DUCĂ ÎN LUMINĂ CA SĂ POȚI AVEA GRIJĂ DE NOI ÎN CONTINUARE, TATI! TE IUBESC CU TOATĂ FIINȚA MEA!”, a scris Camelia Potec de la Tokyo, pe contul de Instagram, după decesul subit al părintelui ei. Grigore Potec, fost navigator și im de afaceri din Brăila, a murit în urma unui infarct.

Fosta sportivă – intens curtată în 2000 de Prinţul Albert de Monaco, dar pe care l-a refuzat fără regrete, acesta luând apoi de soție tot o fostă înotătoare, pe Charlene, care i-a dăruit și doi copii – e liniștită pe plan personal, ea având o relație care a venit exact la momentul potrivit, după cum declara ea.

”Nu a fost deloc greu în cazul meu să rămân însărcinată. Mi-am planificat cu viitorul meu soţ nunta în septembrie, dar trebuie să o amânăm. Am primit inelul în ajunul Crăciunului.

E o dragoste fulgerătoare, matură, cu de toate. Ne ştiam de luni bune şi ne-am întâlnit când a trebuit. Am acceptat să beau o cafea cu el şi de atunci am ieşit mai des. Am terminat 2017 foarte obosită, analizele nu mi-au ieşit foarte bune, mi-au arătat că am vitaminele şi calciul la limitele minime, am avut un an greu şi eram extenuată. La jumătatea anului am mers la un control şi am aflat că şansele erau 50 – 50 să fie totul ok”, a spus Camelia Potec într-un interviu. 

Vezi și Principele Nicolae al României a anunțat că așteaptă un al doilea copil: „Chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni”

Citește și:

Irinuca s-a transformat într-o adolescentă superbă. Cum arată acum fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

Ioana și Ilie Năstase, despărțire definitivă cu scandal. Fostul tenismen a fugit în Franța imediat după ce soția lui a fost agresată sexual. El a fost de față