Cei doi au format în trecut unul dintre cele mai iubite și frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar în timpul mariajului vedeta a adus pe lume un copil. Dar cum e în prezent Victor Slav ca tătic și ce îi reproșează vedeta.

Bianca Drăgușanu a divorțat de fostul ei soț, Victor Slav, în urmă cu mai mulți ani, dar în continuare sunt în relații bune, de dragul copilului.

Vedeta și-a dorit foarte mult să aibă o familie, asta pentru că ei i-a lipsit destul de mult acest lucru în copilărie, părinții ei divorând atunci când avea vârsta de 6 ani. Nu multă lume știe că blondina a fost crescută de tatăl ei.

Fără pensie alimentară

Revenind la Victor Slav, vedeta a explicat că relația dintre ei este una foarte bună deoarece este tatăl copilului ei. În plus, Victor Slav nu trebuie să plătească pensie alimentară și nici nu are un orar de vizită sau de timp pe care trebuie să-l petreacă cu fata lui.

”Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia cand vrea, mai rar, cu toate ca ar putea s-o ia mai des si nu există tată perfect. Mamă perfectă există pentru că mama îi dă viată, se implica în creșterea copilului și mama este lângă copil cand îi e rau, când nu doarme.

Tătăl nu e perfect, se putea mai bine de atât.(…) Copilul nu prea îl cere, nu-l pomenește. La cinci ani se da cum bate vântul, va înțelege ea când va fi mai mare”, a declarat Bianca Drăgușanu, în emisunea prezentată de Mihai Ghiță, conform Spy News.

Cum s-a simțit Bianca Drăgușanu în timpul sarcinii

După ce a adus-o pe lume pe Sofia, aceasta arăta de parcă nici nu a fost însărcinată, motiv pentru care au apărut numeroase zvonuri. Vedeta a declarat că în timpul sarcinii a avut cea mai grea perioadă din viața ei, fiind o femeie hiperactivă. Timp de două luni după ce a născut vedeta nu a dormit deloc, dar fostul soț i-a fost alături.

„În momentul în care Sofia a venit pe lume a fost o nebunie națională. Toată lumea spunea ca eu am avut o sarcină fake și că am avut o mamă surogat, pentru că eu a treia zi am ieșit din spital într-un corset măsura xs și burta dispăruse instant. Aici a fost nivelul ambiției mele după sarcină, să mă refac foarte rapid ți să nu am timp de depresie.

Am avut tot felul de probleme. În ultimele 2 luni nu mai poți să dormi, nu-ți găsești nicio pozitție, mâinile umflate, picioarele la fel, te doare spatele, nu poți să te îmbraci.

Nu am fost singură, am avut familia lângă mine, fostul meu soț era lângă mine. I-am aliniat pe toți ți le-am spus ce au nevoie să facă”, a explicat Bianca Drăgușanu în emisiune.

Vezi și Cum se înțelege iubita lui Victor Slav cu fetița acestuia: ”Are o atracție fenomenală pentru…”

Citește și:

Gabriel Cotabiță a fost internat de urgență! Artistul de 65 de ani nu se mai putea ține pe picioare

Prințul Harry și Meghan Markle dau o nouă lovitură familiei regale. Decizia lor a supărat-o pe regină