Frumoasa vedetă a dezvălui în emisiunea ”La Măruță” de la PRO TV cum a reacționat fiica ei când l-a cunoscut pe Alexandru Bănică. Andreea Marin a mărturisit că Violeta îl aștepta încântată și chiar și-a ținut frățiorul în brațe, însă a evitat să dea mai multe detalii.

 

Așadar, întrebată de Măruță cum a primit Violeta vestea că mai are un frățior, Andreea Marin a răspuns fără să sta pe gânduri: ”Foarte bine. Îl aștepta. Este un copil foarte sensibil și cred că, la rândul ei, când va fi mămică, va fi foarte bună. Este un copil foarte cald. A fost să-l vadă pe Alexandru, l-a și ținut în brațe. Nu e treaba mea să dau detalii de genul acesta. Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare. Ceea ce-mi doresc și mie”, a mărturisit  Andreea Marin.

Mai mult, deși vedeta a mărturisit că își dorește foarte mult încă un copil,  a ținut să precizeze încă o data că deocamdată nu este însărcinată.

Lavinia Pîrva a născut un băiețel perfect sănătos pe 16 mai. Ștefan Bănică Jr a dat marea veste, pe pagina personală de Facebook. Tot el a anunțat și numele bebelușului. Se pare că bebelușul a venit puțin înainte de termen, Lavinia era programată să nască abia luna viitoare.  Este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul cântăreț și om de televiziune. Ștefan mai are un băiat, Radu Ștefan (17 ani), din relația Camelia Constantinescu, și o fetiță, Violeta (10 ani), din căsătoria cu Andreea Marin.

CItește și: