Mario Fresh si Alexia Eram formează un cuplu de cinci ani, dar în ultima vreme au tot apărut zvonuri că s-ar fi despărțit. Mai mult, fanii au fost dezamăgiți când au văzut pe rețelele de socializare imagini cu Mario săturându-se cu cântăreața Mira, mulți spunând că cei doi formează cle mai nou cuplu din showbiz. Artista și Mario au elucidat misterul apoi și au dezvăluit că nu e nimic între ei, ci sunt doar imagini din noul lor videoclip „Deziubește-mă”.

Andreea Esca a fost întrebată despre relația fiicei ei cu Mario Fresh și dacă mai formează un cuplu, dar vedeta PRO TV a fost rezervată și nu prea a vrut să comenteze.

„Chiar nu știu, acum mi se pare că sunt adulți și pot fi întrebați ei direct, nu vreau să comentez asta. Sunt suficient de mari ca să îi întrebe pe ei…”, a precizat vedeta Știrilor ProTV, pentru Click.

Andreea Esca cu Mario si AlexiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Mai mult, în cadrul unui podcast, Marius Manole a pus-o pe Andreea Esca să-l caracterizeze pe Mario Fresh. “Mario Fresh este ambițios, draguț și… talentat”, a marturisit vedeta.

“Te-ai așteptat la relatia asta?”, a continuat Marius Manole. “Dintre Mario și Fresh? Da, părea fresh”, a răspuns Andreea, evitând iar să vorbează despre relația celor doi.

Prezentatoarea știrilor Pro Tv a descris-o și pe fiica ei, Alexia, în trei cuvinte. „Este amuzantă, timidă și muncitoare, foarte muncitoare.Chiar prea mult pentru vârsta ei. Dacă zic eu că e prea mult, înseamnă că e foarte mult”, a spus Andreea.