Ajunsă acum la 44 de ani, iată ce spune artista despre încă un copil.

Andreea Bănică a fost întrebată de către fani, pe rețelele de socializare, dacă și-ar mai dori un bebeluș. Iar răspunsul ei a fost prompt: nu! Artista a și explicat de ce.

Andreea Bănică, motivul pentru care nu își dorește să rămână însărcinată

În secțiunea InstaStory, cântăreața le-a răspuns fanilor la mai multe întrebări, îaceasta fiind însă de departe cea mai arzătoare.

Artista a fost întrebată de un fan dacă și-ar mai dori un bebeluș. Andreea Bănică a mărturisit că e de părere că este prea târziu pentru a deveni mamă din nou. Cântăreața nu vrea să rămână însărcinată pentru a treia oară.

Mai mult, vedeta le-a sfătuit pe femei să devină mame de la 25 până la 30 de ani, pentru că le va fi mai ușor.

„E prea târziu pentru un al treilea copil! Dacă nu aș fi rămas de tânără fără părinți, poate aș fi avut 3-4 copii.

Vă sfătuiesc să faceți copii de pe la 25 până în 30 de ani! Sunteți și voi tot copii și va fi mai ușor să vă puneți la mintea lor fără mari eforturi. După 30 de ani este diferit”, a răspuns Andreea Bănică pe InstaStory.

De ce nu mai poartă artista verighetă

Tot pe InstaStory, vedeta a dezvăluit că nu mai poartă verighetă. Andreea Bănică le-a mărturisit fanilor săi că bijuteria i-a rămas mică, iar în prezent nu mai poartă decât un inel. Preferă în schimb brățările și ceasurile atunci când vine vorba de accesoriile pentru mâini.

„Nu! (n.r. nu mai poartă verigheta). Mi-a rămas mică… Port un inel și cam atât în privința inelelor! Nici nu am niște degete frumoase pentru inele. Prefer brățări, ceasuri”, a scris Andreea Bănică.

Vezi și Andreea Bănică a regretat că a pozat în Playboy. Cine a convins-o și ce a făcut cu suma colosală încasată: ”Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu…”

Citește și:

Shannen Doherty divorțează pentru a treia oară. Ce se întâmplă acum în viața Brendei din Beverly Hills

De ce își pune Bianca Drăgușanu foi de dafin în pantofi: “De fiecare dată fac așa”