Andreea Bălan și George Burcea formau un cuplu foarte frumos și păreau extrem de îndrăgostiți. Părinții a doi copii, nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă la doar câteva luni de la nuntă. Artista a făcut acum noi mărturisiri despre tatăl fetițelor ei, mărturisind că cei doi s-au împăcat.

Cei doi s-au despărțit cu mare scandal, fix când păreau mai uniți ca oricând și multe detalii dureroase au ieșit la iveală despre cei doi. La mai bine de un an de la despărțire și după ce și-au spus multe cuvinte grele, artista a dezvăluit care este acum relația cu tatăl fiicelor ei!

Povestea lor de dragoste s-a terminat brusc și Andreea Bălan a suferit cumplit. Acum, ea a mărturisit că l-a iertat pe fostul soț pentru toate declarațiile pe care le-a făcut și pentru atitudinea pe care a avut-o față de ea, după despărțire, argumentând cu faptul că lucrurile au fost menite să se întâmple așa, din cauza etapelor diferite ale vieții în care se afla fiecare.

Mai mult de atât, artista a spus că nu regretă nimic din tot ce a avut loc în viața ei și nici faptul că George Burcea a făcut parte atâția ani din viața ei, considerând totul o adevărată lecție de viață din care a avut foarte multe de învățat.

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate.”, a spus Andreea Bălan în cadrul unui podcast de pe YouTube.

Citește și:

Reacția reginei când a aflat că Meghan va lipsi de la înmormântarea prințului Philip

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată Spitalul Floreasca. Văduva artistului face acuzații grave