Toată lumea îl ştie pe Liviu Vârciu (40 de ani) însă mai puţini o cunosc pe Anda Călin (31 de ani), iubita, mama copiilor vedetei, dar şi partenera de afaceri a acestuia.

Întrebată cum l-ar descrie pe Liviu Vârciu, Anda a răspuns cu sinceritate: ”Agitat, un suflet foarte bun, obosit, dar înţelegător”.

Dar cum s-au cunoscut cei doi? ”Ne-am cunoscut într-un restaurant şi atunci a spus, când m-a văzut prima oară, că o să fiu nevasta lui. Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost „ce faci nevastă în oraş?”. Şi i-am spus că „am venit să fiu cu ochii pe el”.

Şi el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Şi i-am spus că sunt cu soacra mea. Culmea, acum copiii sunt cu soacra mea”, a replicat ea amuzată pentru Click!.

Întrebată dacă s-a gândit să facă și ea televiziune, să joace în filme, Anda admite că nu e interesată de subiect. ”Cred că mai bine aş fi bună în spatele camerelor. Cred că e destul o vedetă în familie”, a spus ea.

Cum arată însă viața de familie a celor doi, timpul petrecut împreună? ”El stă foarte mult acasă şi atunci când stă acasă are multe lucruri de făcut. Meştereşte prin curte, dacă nu are ceva de făcut strică ceva să repare. Mai pune un copac, o dală, mai schimbă ceva, tot timpul este ceva de făcut la noi acasă.

Sper din suflet ca anul ăsta să terminăm cu toate „construcţiile” de pe lângă casă şi să ne liniştim. Să avem mult timp pentru noi, dar nici prea mult timp nu e bine, că după, dacă stai mult timp cu o persoană, îi vezi toate defectele şi dacă nu le are le găseşti”, a mărturisit ea.

Citește și:

Oana Roman a anunțat ziua cea mare. Când se cunună din nou cu Marius Elisei

Ce s-a întâmplat cu Katey Sagal, celebra Peggy Bundy, după terminarea serialului care a făcut-o celebră?