Recent, Anamaria Prodan a oferit un interviu în are spune tot adevărul despre relația cu noul iubit, dar și cum a început toată povestea de dragoste dintre ea și Flavius Nedelea. Impresara a vorbit, totodată, și despre căsătorie.

Nu mai e un secret pentru nimeni că Anamaria Prodan iubește din nou. Și o face cu patimă și optimism, iar pe cerul ei nu e niciun nor. Vedeta pare și declaraă că este mai fericită ca niciodată lângă mai tânărul ei iubit, unul care știe cum să o răsfețe ”pe inima ei”.

Deși spunea că nu mai vrea să-și expună viața, mai cu seamă pe cea amoroasă, iată că, încet – încet, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a început să ”dea din casă”.

Ce planuri are Anamaria Prodan alături noul iubit

Întrebată de către reporterii Antena Stars cum s-au cunoscut ea și Flavius Nedelea, Anamaria Prodan a precizat că cei doi au ieșit împreună alături de alți prieteni, iar de acolo a luat naștere povestea de dragoste. Imediat.

„Am fost cu un grup de prieteni în restaurantul lui și de atunci am rămas împreună, direct. E o dragoste matură, suntem doi oameni maturi, care știu ce vor, care trăiesc fiecare moment frumos. După furtună iese soarele întotdeauna. Iau o viața așa cum vine.

Nu îmi fac planuri cum văd în toate ziarele, de nuntă. Am învățat nu îmi mai fac planuri, am făcut asta de două ori și niciodată nu a ieșit. Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc!”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a precizat că cei trei copii ai săi sunt pe primul loc, astfel că, atunci când a fost întrebată dacă s-a mutat cu noul iubit, sexy impresara a negat totul.

„Eu am copiii. Noi avem responsabilități foarte mari. Eu nu pot să îmi părăsesc copiii niciodată.”, a mai spus impresara când a fost întrebată dacă s-a mutat cu noul partener.

Cât despre omul de lângă ea, Anamaria Prodan nu își dorește decât liniște și respect din partea celui pe care l-a ales și care, speră ea, să fie cel lângă care o să și îmbătrânească.

„Sunt o femeie normală, pentru mine demnitatea unui bărbat, mândria, forța, înseamnă 90% dintr-o relație. Este vorba despre respect.

Eu vreau să stau lângă un bărbat căruia nu îi este frică să lase telefonul pe masă, pe care nu îl urmăresc fete de altă factură prin oraș. Ăla este un bărbat. Omul lângă care eu stau astăzi este drept, integru”, a mai spus vedeta în vârstă de 50 de ani.

Mai crede în căsătorie?

Ce spune însă despre o eventuală căsătorie cu iubitul ei, cel care a mai fost cu femei celebre de la noi?

Deși extrem de rănită de cel de-al doilea soț, Anamaria Prodan susține că încă crede în căsătorie. În plus, dacă lucrurile vor evolua bine între ea și Flavius Nedelea, nu exclude o eventuală căsătorie.

Însă, până atunci, vedeta trăiește momentul.

„Da, bineînțeles, eu cred în noțiunea de familie, de căsătorie.”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan.

Vezi și Anamaria Prodan, sfat cât se poate de util pentru femeile căsătorite: „Atenție aici…”

Citește și:

Jojo, despre pasiunile copiilor ei. Cei mici deja și-au ales meseriile!

Anamaria Prodan, adevărul despre iubitul ei, Flavius Nedelea: „Nu vreau să mă trezesc din visul ăsta”