Despre Alina Pușcaș este vorba, frumoasa prezentatoare TV, care face ca totul să pară ușor, nefiresc de ușor.

Într-un interviu recent, Alina Pușcaș a fost întrebată dacă se vede mamă de 4, iar răspunsul ei a fost surprinzător.

„Nu o să se mai întâmple! Gata, nu se mai poate! I-am zis lui Mihai că, dacă mai vrea, nu știu, vedem, poate vreo mamă purtătoare prin vreo altă țară.

Cumva încerc să îl fac să înțeleagă că cifra 3 e un triunghi închis bine. Cred că cifra 3 este perfectă și ne împărțim bine acum. S-ar putea cu al patrulea copil să nu mai avem timp chiar deloc de altceva”, a declarat Alina Pușcaș pentru Ego.ro.

superba-dupa-trei-nasteriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Trei copii mici, dar ar mai fi loc de unul. Cu o condiție

Vedeta, mamă pentru Alexandru, Melissa Antonia și Iris, de 7, 5 și, respectiv, 3 ani, a recunoscut că viața de mămică, fără ajutor, poate deveni copleșitoare.

„Nu! Mi-ajung trei, aș zice… Trebuie să mai și trăim, să ne și ocupăm de ei. Poate că ar fi fost frumos, dacă aș fi avut mult mai mult ajutor, să am o grădiniță întreagă… dar nu, mă opresc la trei”, mai spunea Alina Pușcaș pe InstaStory.

Alina Pușcaș și tatăl celor trei copii ai ei se cunosc de multă vreme. Mihai este o fire discretă și a cucerit-o pe vedetă cu felul lui de a fi, dar și cu privirea lui, mărturisește ea.

„Eu il cunosteam de câțiva ani, era în cercul meu de prieteni, dar niciodată nu mi-am pus problema. Pur și simplu s-a legat și am ajuns să vorbim. A evoluat tot… cu ieșiri la restaurant, cu plimbări în parc.

M-au cucerit ochii lui, felul lui de a fi. A fost foarte rapidă chestia asta… așa a vrut Dumnezeu. Sunt îndrăgostită lulea. El a reușit într-un timp foarte scurt să mă completeze cu totul. Ce să îmi doresc mai mult?”, spunea Alina Pușcaș.

Ce spune despre retragerea din televiziune

Alina Pușcaș a vorbit cu realism și despre retragerea din televiziune.

Are ani mulți în spate de televiziune și i-ar fi foarte greu să se despartă de aceasta, dar e conștientă că se va întâmpla la un moment dat, a mărturisit ea.

„Încă sunt bine, încă sunt în ascensiune, în schimbări. Probabil că cel mai greu moment al meu va fi când o să trebuiască să renunț de bunăvoie, să îmi dau seama că trebuie să mă retrag ca să nu devină situația penibilă.

Sunt doar realistă că o să vină și acel moment, așa cum o să vină și momentul ca orice proiect frumos să se închidă la un moment dat.

Sunt realistă și atât, nu aștept momentul”, a declarat prezentatoarea TV pentru aceeași sursă.

Vezi și Diagnosticul complet neașteptat primit de Alina Pușcaș: „Sunt rare cazurile…”

Citește și:

Andreea Marin spune în sfârșit dacă se mărită sau nu, după 6 ani de relație: ”Nu este neapărat necesară la vârsta mea”

S-au împăcat? Cristian Boureanu și Cristina Belciu au petrecut Revelionul împreună: „Noi ne suntem alături”