Deea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul ei partener, Robert Drilea. Vedeta a spus recent ce părere au părinții ei despre noua ei relație.

Cei doi sunt nedespărțiți de o lună, de când sunt împreună. Iar recent el a ieșit la rampă cu no declarație în emisiunea lui Dan Capatos. Potrivit acestuia, întâlnirea dintre el și Deea Maxer a fost una complet întâmplătoare. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun și imediat au ajuns să formeze un cuplu.

„Ne-am cunoscut întâmplător printr-un prieten, acum o lună și 13 zile”, a declarat el la Antena Stars.

Întrebat cum l-a cucerit Deea, Robert nu a stat pe gânduri: ”Atitudine, felul cum se comportă, senzualitate, tot. (…) A venit și mai devreme chiar (n.r. primul ”Te iubesc”)”, a spus iubitul Deei Maxer în emisiunea lui Dan Capatos, semn că lucrurile chiar au evoluat repede între ei.

sunt-impreuna-de-o-lunaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ce spun părinții Deei Maxer despre relația cu Robert Drilea

Potrivit cântăreței, totul pare să meargă mai bine ca niciodată în viața ei. Vedeta a declarat că părinții ei sunt complet de acord cu relația dintre ea și Robert Drilea, scrie Click!.

Mai mult, aceștia o susțin, bucurându-se de fericirea fiicei lor. Părinții Deei Maxer sunt extrem de fericiți și se bucură nespus de faptul că Deea este, din nou, fericită lângă un bărbat.

Cine este, de fapt, Robert Drilea. Cu ce se ocupă noul iubit al Deei Maxer

Recent, Deea și-a luat inima în dinți și l-a prezentat oficial, pe conturile sale de socializare, pe noul ei partener de viață. Cine este, de fapt, Robert Drilea?

S-a speculat că noul iubit al Deei Maxer ar fi un medic estetician putred de bogat, însă se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Tânărul nu este un bărbat bogat și are cu totul altă meserie.

Născut în luna august 1992, Robert Drilea este, conform informațiilor de pe contul lui personal de Instagram, specialist în vânzări, achiziții auto și este pasionat de mașini, dar și motociclete. „Specialist Vânzări și Achiziții Auto. Mașini la comandă și stoc. Credit Auto și Leasing Financiar”, este descrierea profilului său.

„Băiatul cu care este acum Deea este super de treabă, este super mișto ca om, doar că este sărăcuț, nu este bogat. Nu are service-ul lui, el lucrează la un service auto, iar mașinile de le vinde i le aduce șeful lui și el îl ajută pe șeful lui să le vândă mai departe.

El nu este dealer de mașini, nu este vreun afacerist care învârte banii cu lopata. Muncește și el normal ca orice om”, au declarat pentru Click!, recent, surse apropiate din anturajul noului cuplu.

Citește și:

A murit Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon. A fost găsit mort în locuința sa din Paris

EXCLUSIV Ioana Abur, actrița din „Lia – soția soțului meu”, lecție de modestie și de femininate: „Cel mai mult am avut de luptat cu mine însămi”