După ieșirea din familia regală, Meghan Markle și prințul Harry locuiesc în prezent, împreună cu fiul lor,Archie, într-o vilă din Mille Fleurs, de pe insula Vancouver, pe care au închiriat-o de la un prieten. Aceasta este încercuită de copaci înalți și are o poartă de metal care se găsește la capătul unui drum privat.

Rezidenții care au fost văzuți în timp ce-și plimbau câinii pe lângă vila acestora au declarat pentru agenția de presă AFP că sunt deranjați de intruziunea presei în noua lor viața din Canada și chiar i-au gonit pe jurnaliștii veniți în zonă.

„Nu ne place ce se întâmplă. Lăsați-i în pace”, a declarat Anne Girling, o vecină de-a lor, care a preiczat că s-a întâlnit cu Meghan, în timp ce ducesa făcea jogging și doar s-au salutat.

„Sunt mândră că comunitatea noastră a respectat dreptul la intimitate al ducilor. Nimeni nu a încercat să-i spioneze pe noii noștri vecini. Sunt foarte încântată că au venit aici și sper că își vor găsi liniștea”, a spus și Sue Starkey, o altă vecină.

Mai mult, locuitorii din oraș, dar și angajații de la magazinele de zonă, de unde cei doi își fac cumpărăturile au refuzat să vorbească cu jurnaliștii care au ivnadat insula ca să vadă cum trăiesc ducii după ce au ieșit din familia regală.

„E greu pentru un oraș mic să se păstreze liniștit în astfel de condiții.  Nu suntem obișnuiți cu o astfel de frenezie”, a declarat o localnică, precizând că oamenii din zonă le respectă intimitatea lui Meghan și Harry.

„E foarte bine că se apără și că vor să se distanțeze de monarhie. Meghan îmi amintește mult de prințesa Diana”, a mai spus aceasta.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

O altă localnică, Laurie Kelly, a mărturisit că o deranjează că oamenii din întreaga lume sunt acum cu ochii pe orașul lor.

„Noi toți le vom oferi intimitate, le vom oferi și spațiu și libertaeta de a trăi și de a se bucura de frumoasa noastră țară. Faptul că ei au ales să vină aici este o adevărată onoare. Dar prezența lor a creat o adevărată isterie în rândul presei. Niciunul dintre noi nu se bucură de această situație. Cred că ar trebui să îi lăsăm în pace, să-și trăiască viețile”, a spus Laurie.

Cu toate acestea, ducii de Sussex nu vor sta foarte mult în North Saanich. Cei doi își caută deja casă, iar Meghan a pus ochii pe o vilă superbă, situate pe plajă.

 

CItește și: