Ce soții frumoase au actorii din „Las Fierbinți”!

Serialul „Las Fierbinți” a împlinit anul acesta 10 ani și încă se filmează, cu succes, în deja celebra localitate din județul Ialomița. Adrian Văncică (Celentano), Constantin Diță (Giani), Cuzin Toma (Firicel), Gheorghe Ifrim (Firicel), Ecaterina Țugulea (Dalida), Ion Ionuț Ciocia (Brânzoi), Mihai Bobonete (Bobiță), Mihai Mărgineanu (Ardiles), Mihai Rait (Dorel) sau Anca Dumitra (Gianina) se confundă deja cu personajele pe care le interpretează atât de bine. Dar puțini știu cum sunt actorii în viața de familie și cum arată partenerele lor.

Mihai și Ana Maria Rait

Zilele trecute, Mihai Rait, interpretul lui Dorel, a publicat pe Instagram imagini cu superba lui soție, Ana Maria, cu care a fost într-o vacanță, în Spania. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2017, iar nași de cununie le-au fost Mihai și Cătălina Bobonete. Bobiță și dorel sunt prieteni din copilărie, iar relația lor s-a sudat și mai mult odată cu serialul de succes în care joacă.

mihai-bobonete-nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Mihai și Cătălina Bobonete

Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina, sunt un cuplu adorabil. Cei doi sunt împreună din 1995, dar s-au căsătorit abia în 2009, convinși că actul nu le va schimba cu nimic relația. Cununia religioasă au făcut-o în 2017. Au doi copii împreună, Maria (7 ani) și Octavian (11 ani). Cătălina este absolventă a Facultății de Psihologie, dar activează ca make-up artist.

Adrian și Elena Văncică

Adrian Văncică, cel care îl interpretează magistral pe Celentano, bețivul satului, este căsătorit cu Elena și au împreună două fiice, Thea și Mara, care au apărut, și ele, într-un episdod din Las Fierbinți. Elena Vănică nu este străină de lumea filmului. Ea este supervizor de scenariu, iar în 2018 a lucrat cu celebrul ei soț la pelicula Scurtcircuit, regizată de Cătălin Saizescu, nașul celor două fetițe ale familiei Văncică.

Toma și Elena Cuzin

Toma Cuzin, interpretul lui Firicel, este căsătorit cu Cristina și au împreună doi copii, o fată și un băiat. Cristina, poreclită Cuzina, este de meserie artist plastic, dar în 2015 a jucat alături de soțul ei, și de fiul lor, Nicodim, în pelicula „Comoara”, regizată de Corneliu Porumboiu.

Constantin și Oana Diță

Discret cu viața sa privată, Constantin Diță, alias Giani din „Las Fierbinți”, este căsătorit încă din studenție cu Oana Raluca, actriță și profesoară la UNATC. Cei doi au împreună doi băieți, de 11, respectiv 6 ani.

Citește și: Ce familie frumoasă are Mihai Bobonete! De ce s-a căsătorit abia după 25 de ani de reație

Citește și: Cătălin Neamțu din „Las Fierbinți” a slăbit 26 kg cu dieta luptătorului. În ce constă dieta cu rezultat garantat