Pe 18 februarie Veronica Berti, soția marelui cântăreț a împlinit 37 de ani și în ciuda faptului că suntem în pandemie, artistul și-a sărbătorit soția într-un mod adorabil. I-a pregătit o cină festivă, alături de familie și prieteni, și i-a cântat toată noaptea la pian.

Drept dovadă stau imaginile care au fost postate pe contului lui de pe Instagram, alături de un mesaj pentru frumoasa sa soție: „18.02 La multi ani, Veronica Berti”, a scris artistul.

Povestea de iubire a tenorului Andrea Bocelli, în varstă de 62 de ani, și a soției sale, Veronica Berti, de 37 de ani, pare ruptă dintr-un roman. Deși cei doi s-au căsătorit oficial pe 21 martie 2014, Andrea a dezvăluit într-un interviu mai vechi că „mariajul a început efectiv când ne-am cunoscut”.

În 2002, femeia și celebrul tenor s-au întâlnit la aceeași petrecere. În timp ce se afla acolo, Andrea a cântat o arie pentru ea. Veronica avea 18 ani la acea vreme, dar acest lucru nu i-au oprit să aibă o relație.

Solistul tocmai divorțase și mărturisește că „a fost cel mai rapid început de relație pentru că ne-am mutat împreună în aceeași noapte.” Potrivit lui Bocelli, diferența de varstă de 25 de ani a făcut lucrurile „mai ușoare, nu mai complicate”.

„Aceste diferențe sunt o tradiție în familia mea – și între mama și tata a existat una”, a spus el. „În plus, eu sunt foarte religios, iar diferențele de vârstă sunt des întâlnite în căsătoriile biblice”.

profimedia-0092335933SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Tenorul spune că lipiciul care îi ține împreună a fost întotdeauna muzica.

În 2014, după ani buni de relație, Andrea și Veronica s-au căsătorit oficial la Sanctuarul Madonna di Montenero din Toscana, Italia – în aceeași zi în care fetița lor, Virginia, a împlinit doi ani.

Andrea și Veronica, locuiesc în Toscana și și-au concentrat eforturile pentru strângerea de fonduri pentru victimele COVID-19. În ciuda faptului că formează un cuplu de aproape 20 de ani, cei doi se iubesc ca-n prima zi și par foarte fericiți alături de fetița lor, în vârstă de 9 ani.

Andrea Bocelli mai are doi băieți, Matteo Bocelli (23 de ani) și Amos Bocelli (26 de ani), din mariajul cu Enrica Cenzatti, prima iubire a artistului cu care a fost căsătorit timp de 10 ani. Deși este orb de la 12 ani, acest lucru nu l-a împiedicat pe artist să ducă o viață normală și să facă tot ce își dorește, cum ar fi chiar și o plimbare cu bicicleta.

Foto: Profimedia/ Instagram

Citește și:

ULTIMA ORĂ! Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor! Anunțul făcut de Oana: “ Din păcate , trebuie să-i mai fac o mică intervenție”

Carmen Rădulescu, bătută cu bestialitate de mama naturală! Mărturii halucinante: „Ținută de picioare cu capul în sus”