Vedeta TV s-a căsătorit în urmă cu cinci ani cu o femeie extrem de frumoasă și de atrăgătoare, pe nume Raluca Olaru. Aceasta este medic oncolog și au împreună doi copii, un băiat și o fetiță, Clara Elena, care a venit pe lume anul trecut. Mircea Radu și Raluca evită cât de mult posibil să se afișeze împreună în public, iar acesta publică foarte rar imagini cu familia pe rețelele de socializare.

Îndrăgitul prezentator TV  a vorbit însă pentru prima dată despre superba lui soție și a explicat de ce nu vrea să apară în public. Mai mult, el a mărturisit că sunt foarte fericiți și încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună.

Mircea Radu și Raluca Olaru sunt căsătoriți de cinci ani

Mircea RaduSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Chiar dacă aş fi vrut să o bag în faţă pe Raluca, şi tot n-aş fi reuşit. Ea e medic, e asistent universitar, vine dintr-o altă zonă decât mine şi nu e atrasă deloc de lumea asta în care eu mă învârt”, a declarat Mircea Radu într-un interviu pentru Formula As.

„Ne păstrăm fericiţi făcând lucruri normale. Ieşind în natură, mâncând împreună, râzând din nimic, făcând câteodată excese simpatice, cum ar fi multă apă pe jos la duş, sau muzica dată la maximum, la un pasaj anume, dormind împreună cu copiii noştri. Simplitatea, necomplicarea inutilă a lucrurilor, e una dintre căile către armonie”, a mai spus Mircea.

Prezentatorul de televiziune  și Raluca Olaru  și-au unit destinele în anul 2013. Cununia civilă a avut loc în comuna Ștefănești din Botoșani, locul în care s-a născut aceasta.

Fotografii: Facebook/Libertatea.ro

Citește și: