Dan și soția lui, Codruța,  au fost prezenți în weekend la botezul fetiței  Alessandrei Stoicescu, unde și-au făcut apariția îmbrăcați la patru ace. Deși prezentatorul apare foarte des la TV, soției sale nu-i place deloc atenția publică și a încerat să stea departe de lumina reflectoarelor .

sotie dan negru 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Însă, cei doi s-au fotografiat alături de Mirela Vaida și de Alessandra Stoicescu, iar imaginile au ajuns pe internet. Astfel, Codruța a atras toate privirile, fiind o apariție elegantă și stilată și o femeie foarte frumoasă.

Codruța  a terminat Faculatatea de Medicină Dentară din Timișoara, iar în prezent este medic stomatolog. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din 2006 și au împreună doi copii: Dara(9 ani) și Bogdan (7 ani).

 

Dan Negru și-a început cariera în anul 1991 la Radio Timișoara, după care a lucrat la TVR Timișoara în anul 1994. În prezent, este moderator TV la Antena 1, încă din anul 1999, unde a lucrat pe acest post timp de 18 ani consecutiv. De asemenea, Negru este celebru datorită revelioanelor televizate pe care le-a prezentat timp de foarte mulți ani, dar și a unor show-uri de mare audiență ca „Next Star’, „Plasa de stele’, „Te pui cu blondele?’, „Demascarea’, “Ciao Darwin”, “Ziua Judecății” , “Academia Vedetelor”, “Genialii”, “Money Drop”, etc.

Citește și: