Comediantul George Tănase, cel care a prezentat emisiunea de dimineață de la Kanal D, alături de Bursucu` și de Viviana Sposub, s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Lorena Pancu, scrie Fanatik.ro. Mireasa este medic nutriționist și arată de milioane. La fel de frumoasă a fost însă și nașa, nimeni alta decât soția lui Radu Pietreanu, o blondă discretă cu care umoristul de la „Vacanța Mare” are o relație de 7 ani. S-au căsătorit în secret și le merge foarte bine.

Ce soție frumoasă are Radu Pietreanu!

„Avem 7 ani împreună. Au trecut șapte ani de relație. Ne-am căsătorit în momentul nunții noastre, nu trebuie să spunem când. O să spună gaițele că am făcut nuntă în pandemie. Aș vrea să mă despart de ea, dar nu găsesc motive. Cred că e cea mai frumoasă declarație de dragoste. Mă simt foarte liniștit și împlinit”, declara Radu Pietreanu la „Exclusiv VIP”, emisiunea de la Prima TV.

Așadar, Radu Pietreanu și soția lui au fost nași pentru George Tănase și Lorena, cu care sunt buni prieteni. ”Eu cu Radu avem o prietenie care ne leagă deja de foarte mulți ani, 7-8 ani. L-am cunoscut prima data prin managerul nostru care mi-a propus să merg cu el în spectacole, în deschidere. Pentru mine era o mare onoare, el era idolul copilăriei mele. Mi-a umplut sufletul de bucurie.

George Tănase și soția, alături de nașul Radu Pietreanu și de soția acestuia. Sursa foto: FacebookSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ne-am împrietenit de-a lungul anilor foarte bine și perioada de pandemie ne-am petrecut-o, în mare parte, alături de ei. Am mers foarte des la ei acasă. Și atunci ne-am dat seama că ei sunt oamenii cei mai potriviți pentru noi să ne fie nași”, a declarat comediantul pentru Fanatik.

Citește și: Ce familie frumoasă are chef Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite”! Fiul e campion național, iar fiica are toate șansele să devină fotomodel

Citește și: Cum arată soția lui Mugur Mihăescu. Cum s-a pozat cuplul la plajă