Discretă, aceasta este coregraf și, la începuturi, nu i-a dat nicio șansă lui Mihai Călin, considerându-l arogant. Dar destinul a vrut ca lucrurile să stea altfel. Avea pregătit pentru ei un viitor în doi armonios. Soții Călin au fost binecuvântați și cu un copil.

Silvia, căci așa se numește partenera de viață a actorului, l-a făcut pe Mihai Călin tată de băiat. Cei doi îl au împreună pe Matei.

Mihai Călin și Silvia s-au cunoscut în urmă cu aproape 20 de ani, atunci când actorul a zărit-o pe aceasta într-un restaurant. Chiar dacă Silvia i-a atras atenția, o perioadă bună de timp nu a vrut să aibă nimic de-a face cu el, pe motiv că îl considera arogant.

Destinul a făcut ca cei doi să se reîntâlnească șase luni mai târziu, la Facultatea de Teatru, acolo unde actorul era asistent, iar Silvia era studentă la Coregrafie.

Acela a fost momentul în care au început ușor-ușor să vorbească, să se cunoască și să devină prieteni. O prietenie care, ulterior, s-a tranformat într-o frumoasă poveste de iubire.

mihai-calin-si-sotia-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

A trecut mult de atunci, iar cei doi au o relație cum nu se poate mai bună, iar totul se datorează comunicării care există între ei. Chiar dacă de cele mai multe ori se întâlnesc doar seara, Mihai Călin și Silvia vobesc, povestesc și își dedică timp de calitate unul altuia.

Născut pe 16 august 1968, actorul Mihai Călin a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București în anul 1994. În același an și-a făcut debutul în film, în pelicula Pepe și Fifi. În 1995, s-a alăturat postului de televiziune ProTV care tocmai fusese înființat, prezentând pentru scurtă vreme emisiunea matinală alături de Florin Călinescu, apoi emisiunea concurs Știi și câștigi. Ulterior, a mai fost gazda emisiunilor Roata norocului, între 1997 și 1999, și Superbingo, în 2001.

Vezi și E la Survivor, dar nu a uitat de aniversarea căsătoriei. Cătălin Moroșanu, cel mai sensibil mesaj: „Femeia vieții mele, sunt împlinit datorită ție”

Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă Anca Neacșu, la 19 ani de când a părăsit trupa Asia. De ce a învățat artista limba turcă

Motivul din cauza căruia Mihaela Tatu a divorțat, după 15 ani de căsnicie: „L-am întrebat dacă poate spune…”