După despărțirea de Adela, sătul să fie în lumina reflectoarelor, Dan Bordeianu a ales să trăiască discret, lângă o brunetă care l-a făcut tătic. Cei doi s-au cunoscut în 2012 și și-au unit destinele, în mare secret, și într-un cadru restrâns pe malul lacului Cernica, în 2015.

„Petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. După nuntă am avut o săptămână de miere și am fugit într-o zonă caldă”, a declarat Dan Bordeianu după ce s-a întors din luna de miere cu Teodora.

Dan pare foarte fericit alături de soția lui, care este extrem de frumoasă, iar mulți sunt de părere că aceasta ar semăna cu Meghan Markle, iar împreună au o fetiță Maria, în vârstă de cinci ani, după care fostul actor este topit.

dan-si-fiica-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

La 45 de ani, Dan Bordeianu pare că are viața la care a visat și nu regretă deloc că a renunțat la televiziune, spunând că totul devenise pentru el mult prea obositor. El s-a concentrat mai multe pe teatru și și-a descoperit o nouă pasiune și realizează diverse obiecte din lemn, precum mese, console și multe altele.

„Am obosit. Despre asta este vorba în telenovele sau in televiziune in orice proiect care are 200 de episoade. Eu am avut recordul de 32 de secvente inregistrate pe zi. Orice om de film care aude chestia asta e pe jos, râde sau plânge. Filmezi 10, 15, 20 de ore si nu mai esti capabil sa-ti faci meseria de actor. Eu nu puteam sa spun nu.”, a mărturisit actorul.

Asta nu e singura schimbare pe care a făcut-o starul din „Numai iubirea”. El a decis să renunțe și la viața din București și s-a mutat în Brănești, o localitate din Ilfov, într-o casă construită de tatăl lui Dan la începutul anilor 90.

„Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Îmi pla­ce casa noastră de la Brăneşti. A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând.

Cu banii de student am început să reno­vez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos”, a declarat actorul.

Citește și:

Shannen Doherty, apariție rară în public. Cum arată la un an de când a fost diagnosticată din nou cu cancer

Oana Roman, încă o victorie în lupta cu kilogramele: ”Am ajuns la o siluetă care îmi permite”